Σελίδες

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Vassy: Η Ελληνίδα που πουλάει εκατομμύρια!

Το «We are young» της Vassy ήταν το τραγούδι που ηχούσε στη διαφημιστική καμπάνια των φετινών βραβείων MAD Video Music Awards. Η ίδια φορώντας ένα στενό μαύρο φόρεμα ανέβηκε στη σκηνή με τον Mark Angelo και ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία, κηρύσσοντας έτσι την επίσημη έναρξη του μεγαλύτερου μουσικού party.
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Διαθέτει ιδιαίτερη χροιά φωνής και «εκρηκτική» σκηνική παρουσία, χωρίς να αποχωρίζεται τη λευκή λωρίδα μακιγιάζ που βάζει λίγο πιο κάτω από τα μάτια της, την οποία είχε κάνει για τις ανάγκες ενός video clip και έκτοτε δεν την αποχωρίζεται. Αποτέλεσμα; Αυτή η λευκή λωρίδα να είναι σήμα κατατεθέν για την Vassy.
Ήταν από τις γυναικείες παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις και μαγνήτισαν όλα τα αντρικά βλέμματα. Ποια είναι όμως ή Vassy ή… η Βασιλική Καραγιώργου αν προτιμάτε;
VassyPhoto_1
Οι γονείς της Έλληνες μετανάστες. Με την μητέρα της να κατάγεται από τα Γρεβενά και τον πατέρα της από τη Κοζάνη, η Vassy γεννήθηκε και μεγάλωσε στο τροπικό Darwin της Αυστραλίας με όλες τις παραδόσεις και τις ελληνικές συνήθειες. Σήμερα βέβαια ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες.
Εκτός από τα δικά της τραγούδια έχει γράψει και για τηλεοπτικές εκπομπές (όπως «Grey’s anatomy», «Ugly Betty», «Human Target»), κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και άλλων καλλιτεχνών όπως της Rihanna και των Pussycat Dolls. Επιπλέον η φωνή της έχει ακουστεί σε video games όπως αυτό της «Fifa», αλλά και διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων εταιρειών όπως οι Victoria’s Secret, Nike και Google.Είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο αφού συνδέεται με διάφορα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο και είναι εθελόντρια δασκάλα σε εφηβικό ορφανοτροφείο στο Λος Άντζελες. Στόχος της; Να εμπνεύσει ανθρώπους και να αγωνιστούν για τα όνειρα τους.
Μπορεί να μεγάλωσε στην Αυστραλία, όμως, ξέρει τις παραδόσεις στην Ελλάδα. Μιλάει ελληνικά και ποντιακά, ενώ χορεύει πολλούς ελληνικούς χορούς (καλαματιανό και νησιώτικα), αφού η μάνα της είναι δασκάλα χορού. Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της, τα αγαπημένα της τραγούδια είναι το «Βρε μελαχρινάκι» και το «Γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια». Της τα έμαθε ο πατέρας της τον οποίο έχασε από καρκίνο όταν ήταν σε μικρή ηλικία.
Η ίδια είχε «γευτεί» την απόρριψη ακόμα και από την σχολική χορωδία, ενώ όταν τελείωσε τις σπουδές στη διακόσμηση –για χάρη του πατέρα της-, ασχολήθηκε ξανά με τη μουσική. Μάλιστα, λίγο πριν πεθάνει της έδωσε την ευχή του και εκείνη υποσχέθηκε να «προχωρήσω και να προκόψω σε αυτό τον χώρο», είχε δηλώσει η Βασιλική Καραγιώργου σε μουσικό site.
Η επαγγελματική της σταδιοδρομία ξεκίνησε το 2003 από έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας, όπου συμμετείχε σε διαγωνισμού τραγουδιού, κάνοντας συμβόλαιο με την Universal Music, με το πρώτο της τραγούδι να λέγεται «Cover in you kisses».
Μια από τις καλύτερες στιγμές για ωραία Ελληνίδα όπως την αποκαλούν στο εξωτερικό ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει στο pre party των Grammy το 2013.
Ακούστε και εσείς το «We are young» και αφεθείτε στην Vassy. Έχει τον τρόπο της να σας ξεσηκώσει… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: