Σελίδες

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Το σέξι κορμί θέλει κόπο;

Μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδιστής. Ο 29χρονος Θεοχάρης Ιωαννίδης ανάμεσα στο φόρτο εργασίας που έχει, ξεκλέβει λίγο χρόνο για να πάει γυμναστήριο και να διατηρήσει το καλογυμνασμένο σώμα του.
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Μπορεί να φαίνεται λίγο ακατόρθωτο και να πιστεύετε ότι θέλει δουλειά χρόνων, όμως εμείς φροντίσαμε να μάθουμε τι κάνει ο Θεοχάρης και τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Δεν είναι δύσκολο. Απλώς πιέστε το αγόρι σας ή τον φίλο σας –αν έχετε τάσεις καλοσύνης- και αναγκάστε τον να αποκτήσει το σώμα του.
Η συμβουλή που έδωσε ο Θεοχάρης στο joytv.gr είναι: «Τροφές που αγαπάτε πολύ, με μέτρο. Δεν κάνουν κακό αν το συνδυάζεται με ένα άθλημα που ολοκληρώνει την ψυχοσύνθεση και τη δυναμική σας». Ωστόσο με τι ασχολείται περισσότερο; «Κολυμπάω και κάνω πολύ yoga. Ενώ όταν έχω χρόνο επισκέπτομαι το γυμναστήριο».
Κάντε το έτερον ήμισυ να αποκτήσει ένα καλογυμνασμένο σώμα με σωστή διατροφή και άθληση. Εμείς εδώ θα είμαστε και θα σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά των διάσημων.
* Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης βρίσκεται στο Λονδίνο όπου είναι η βάση του τον τελευταίο χρόνο, ενώ από τη νέα του δισκογραφική εταιρεία, Cobalt Music, κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «Γιατί» που μέσα σε λίγο διάστημα έχει συγκεντρώσει παραπάνω από 39.900 views. Τη μουσική υπογράφει ο Ανδρέας Λάμπρου, τους στίχους η Ρεβέκκα Ρούσση, ενώ στα μέσα του επόμενου μήνα θα γυριστεί και το video clip. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: