Σελίδες

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Γιατί η Ελισάβετ Σπανού ξύρισε τα μαλλιά της! Τι λέει ο άνθρωπος που του ζήτησε να την μεταμορφώσει

Το look που επέλεξε η Ελισάβετ Σπανού και οι συνεργάτες της, αποτέλεσαν μία από τις ανατρεπτικές εμφανίσεις των φετινών MAD Video Music Awards, ενώ δεν ήταν λίγα τα σχόλια που ακούστηκαν.
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Ο ενδυματολόγος Κωνσταντίνος Κουτσομίχος μιλά στο joytv.gr για το styling της τραγουδίστριας, τα όσα σχεδίαζαν, αλλά και τα σχόλια που ακούστηκαν μετά την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.
«Η αρχική ιδέα ήταν να κάνουμε κάτι ανατρεπτικό. Η πρόθεση μας δεν ήταν να προκαλέσουμε, αλλά να κάνουμε κάτι που να μπορεί να ‘ναι μοντέρνο, εντυπωσιακό, καινούριο, αλλά και πολύ κοντά στην εικόνα της και την προσωπικότητα της. Η Ελισάβετ δεν έχει πειράξει ποτέ τα μαλλιά της, πέρα από κάποιες αφέλειες που είχε κάνει στο παρελθόν. Συνεπώς η ιδέα που συζητήσαμε και οι δύο πλευρές ήταν κάτι που φάνηκε τολμηρό και όταν το βάλαμε κάτω για να δούμε πως μπορούμε να το συνδυάσουμε με τα ρούχα, τις εμφανίσεις στο stage, θεωρήσαμε ότι ήταν η πιο σωστή απόφαση που μπορούσαμε να πάρουμε», μας λέει.
Ο ίδιος μας εξηγεί τις πρώτες αντιδράσεις της Ελισάβετ:
«Με την Ελισάβετ δουλεύουμε μαζί τα τελευταία δύο χρόνια μαζί. Οι επαγγελματικές σχέσεις είναι σχέσεις που χτίζονται στην πορεία και όταν βλέπεις ότι κάποιος άνθρωπος που συνεργάζεσαι, σου εμπνέει εμπιστοσύνη και σε οδηγεί σε επιτυχημένες εμφανίσεις –σύμφωνα με τον κόσμο-, αυτομάτως και εσύ ξεκινάς σιγά-σιγά να αμύνεσαι και να δέχεσαι… Δεν το λέω εγωιστικά, αλλά η Ελισάβετ δέχτηκε πολύ εύκολα αυτό που της πρότεινα. Όπως είπε: Αν σκεφτόμουν κάποτε να κάνω μία αλλαγή, θα ήταν αυτή που θα ήθελα να κάνω. Αλλά την κάναμε τώρα με το MAD. Είναι αρκετά τολμηρή και θα έκανε ακόμα πιο extreme πράγματα. Γι’ αυτό επιλέξαμε το κοστούμι και αυτό το αυστηρό look της. Την έχουμε συνηθίσει σε πιο sexy εμφανίσεις. Θεώρησα σωστό να ‘ναι λίγο κόντρα με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. Ελάχιστοι έως κανένας θα περίμεναν να δουν την Ελισάβετ με ένα αυστηρό αντρικό κοστούμι. Μου αρέσει να παίζω με την εικόνα, γιατί σε ανανεώνει και δείχνεις διαφορετικά πρόσωπα κάθε φορά».
Το επόμενο τολμηρό βήμα και το look:
«Κοίταξε, και να θέλει θα πρέπει να περιμένει χρόνια να αλλάξει look. Τα μαλλιά της ούτως ή άλλως είναι μακριά, οπότε αυτό το πράγμα για να επανέλθει στα φυσιολογικά του θα πάρει καιρό. Θα το κρατήσουμε για κάποιο καιρό, γιατί της πηγαίνει και της αρέσει πολύ και της ίδιας. Προς τον χειμώνα, με τις εμφανίσεις της στο μαγαζί και με τα τραγούδια που θα βγάλει θα κινηθούμε ανάλογα και θα επιλέξουμε το look που θα έχει. Όλα αυτά σε συνεργασία με τον προσωπικό της κομμωτή, Νικόλα Βιλιώτη. Ουσιαστικά ο Νικόλας μας πρότεινε το χτένισμα που κάναμε στη βραδιά των VMA. Είχαμε σκεφτεί να το κάνουμε μοϊκάνα. Όταν όμως συναντηθήκαμε είπαμε να κάνουμε αυτό που δεν περιμένεις να δεις. Έτσι επιλέξαμε το συγκεκριμένο χτένισμα. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι 100% και είναι κορυφή στο είδος του».
Τα σχόλια και οι αρνητικές κριτικές:
«Δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Είναι αρχή μας, γιατί δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε τίποτα. Απαντάμε μέσα από την δουλειά μας και όταν επιλέγεις να κάνεις πράγματα που δεν είναι μετριοπαθή, είσαι έτοιμος να ακούσεις και θετικά και αρνητικά σχόλια. Για να κάνεις τόσο μεγάλη αλλαγή στο look σου είναι κάτι που αρέσει ή δεν αρέσει. Το σίγουρο είναι ότι δεν πέρασε αδιάφορο και απαρατήρητο. Εμένα αυτό μ’ ενδιαφέρει. Εμείς το σκεφτήκαμε, το επιλέξαμε και αυτό είναι όλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: