Σελίδες

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Οι ''Απατεώνες & Τζέντλεμαν" ξανά έρχονται

Για να…επιβιώσουμε από την κρίση, πρέπει να γελάμε και αυτό το δύσκολο έργο έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας δύο «ειδικοί» στην κωμωδία. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη, όπου από τις 20 Σεπτεμβρίου θα μοιραστούν, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, τη σκηνή του «Παλλάς».

Ως «Απατεώνες και Τζέντλεμαν» μας συστήθηκαν προς το τέλος της προηγούμενης καλλιτεχνικής περιόδου και η μεγάλη προσέλευση του κόσμου «ανάγκασε» την Ελληνική Θεαμάτων και τους συντελεστές του έργου να το επαναλάβουν.

Η ιστορία εξελίσσεται σ’ ένα παραλιακό θέρετρο της Ν. Γαλλίας (γι’ αυτό έχει αναλάβει ο ειδικός, Μανόλης Παντελιδάκης). Υπερπολυτελή ξενοδοχεία, βίλλες, καζίνο, ρομαντική αμμουδιά, φοίνικες, τρένα, αεροπλάνα είναι μερικά από τα σκηνικά που εναλλάσσονται κατά την διάρκεια της παράστασης, σε συνδυασμό με τα 120 κουστούμια υψηλής ραπτικής του Βασίλη Ζούλια.

Στη σκηνή, εκτός από τους δύο σπουδαίους ηθοποιούς, βρίσκεται και η Κατερίνα Παπουτσάκη, μαζί με τους: Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Μαριάνθη Φωτάκη, Ηλίας Γιαννάκης, Θοδωρής Μπουζικάκος, Δημήτρης Κανέλλος, Μανώλης Χουρδάκης, Λήδα Καπνά, Αντώνης Αντωνάκος, Σταυρίνα Ψιμοπούλου, Πέτρος Γεωργοπάλης, Δήμητρα Τσουχνικά, Αντιγόνη Δούμου.

Οι προπωλήσεις των εισιτηρίων ξεκίνησαν!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 50€, 40€, 35€, 30€, 25€, 20€, 15€
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ:15€
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ: 10€ (ισχύει για κατόχους κάρτας ανεργίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: