Σελίδες

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Η συνάντηση Βίσση-Μουζουράκη για τους ''Δαίμονες''

Μετά από 21 χρόνια οι «Δαίμονες» επιστρέφουν και η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα, έχουν ρίξει όλη τους την προσοχή στο νέο «ανέβασμα» της ροκ όπερας.

Από τις αρχές του καλοκαιριού είχαν ξεκινήσει τα πρώτα «μαγειρέματα», ενώ σιγά-σιγά οριστικοποιούνται οι συντελεστές που θα στελεχώσουν την παράσταση, η οποία προγραμματίζεται για τον Απρίλιο του 2013.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, χθες, υπήρξε και η πρώτη συνάντηση μεταξύ της Άννας Βίσση και των: Νίκου Καρβέλα, Γιάννη Κακλέα –όπου θα σκηνοθετήσει το μιούζικαλ- και Πάνου Μουζουράκη.

Σ’ αυτή την συνάντηση, οριστικοποιήθηκε η συνεργασία του γνωστού ηθοποιού-τραγουδιστή, ώστε να «ανέβει» στη σκηνή του «Παλλάς», όπου και θα φιλοξενηθεί το μιούζικαλ.

Επιπλέον, η προσοχή των συντελεστών, στρέφεται στην αναζήτηση μίας τραγουδίστριας-έκπληξη, όπου θα υποδυθεί τον ρόλο που αρχικά προοριζόταν για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.


Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, η Ελεωνόρα, δεν αποδέχτηκε την πρόταση, καθώς θέλει να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της σχέδια που αφορούν «καθαρά» την μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: