Σελίδες

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Gautier Velissaris ξανά στη σκηνή!

Μία ξεχωριστή βραδιά ετοιμάζει η Panik Records στο «Τώρα Κ44» επί της Κωνσταντινουπόλεως, με τον Gautier Velissaris. Mε το «Υπόγειο» που έκανε το… ντεμπούτο του και έδωσε το ξεχωριστό του στίγμα στην ελληνική μουσική.

Το «σκηνικό» επαναλαμβάνεται, ωστόσο, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου –στις 10 το βράδυ-, όπου θα ερμηνεύσει 15 τραγούδια με βάση τον αγγλικό στίχο και τις ατμοσφαιρικές μελωδίες, ενώ στο πλευρό του επί σκηνής θα έχει τον Σταύρο Παργινό (cello) και τον Ηλία Βαμβακούση (mandolin).

Λίγα λόγια για τον Gautier Velissaris:
O Gautier Velissaris έχει σπουδάσει οικονομικά σε Αγγλία και Γαλλία (ο οποίος είναι κατά το ήμιση Γάλλος), ενώ εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος πολυεθνικής. Όμως, η μουσική ήταν αυτό που τον κέρδισε και με την προτροπή φίλων αποφάσισε να ξεκινήσει διάφορες live εμφανίσεις, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η πρώτη του συναυλία έγινε μπροστά από 800 ανθρώπους, για το άνοιγμα του Jose Gonzalez στο Gagarin και έπειτα ακολούθησαν εμφανίσεις στα πιο…in στέκια της Αθήνας.
Πρόκειται για ένα νέο ταλέντο που «εισβάλει» στις ζωές μας, ερμηνεύοντας τραγούδια με αγγλικό και ελληνικό στίχο, αλλά και δυνατές μελωδίες, χαρίζοντας στο κοινό πρωτότυπα τραγούδια και διασκευές σε διάφορα ύφη και στυλ.

 Ο Gautier Velissaris σας περιμένει, να ταξιδέψετε μαζί του, την Πέμπτη. Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: