Σελίδες

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πολιτικό θρίλερ για...τρεις στο "Άλμα"

Ένα σύγχρονο, πολιτικό θρίλερ θα παρουσιάσει η Νικαίτη Κοντούρη στο θέατρο «Άλμα» (Αγ. Κωνσταντίνου & Ακομινάτου), με την Κατερίνα Μαραγκού, τον Στέφανο Κυριακίδη και τον Θέμη Πάνου.

Πρόκειται για ένα έργο με..."Παιχνίδια εξουσίας", του Καταλανού συγγραφέα, Πέρα Ριέρα, όπου οι ανατροπές και οι πιέσεις οδηγούν στα άκρα, με σκληρό χιούμορ και καταιγιστικό ρυθμό.

Λίγα λόγια για το έργο:
Σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή Δημοκρατία οργιάζουν οι φήμες για σεξουαλικές σχέσεις του πρωθυπουργού με ανήλικη ...

Η γνωστή δημοσιογράφος μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, Σύλβια Ουτζές (Κατερίνα Μαραγκού), κρατώντας στα χέρια φωτογραφίες του πρωθυπουργού και της ανήλικης σε ερωτικές περιπτύξεις, είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια και να μην λυπηθεί κανέναν και τίποτα. Καταφέρνει να κλείσει συνέντευξη με τον πρωθυπουργό, Βίκτωρ Μπος (Στέφανος Κυριακίδης) .

Η θητεία της κυβέρνησης Μπος βρίσκεται στο μέσον και θεωρείται από όλους επιτυχής -πώς λοιπόν, θα αποτραπεί η πτώση της; Τα όπλα της αντιπολίτευσης δείχνουν ισχυρά…
Στο πρόσωπο του έμπιστου του και υπεύθυνου Τύπου του, Κάσερες (Θέμης Πάνου), ο πρωθυπουργός βρίσκει τον άνθρωπο που θα μπορέσει να κάμψει τις αντιστάσεις τις Ουτζές, αλλά και να διαστρέψει την αλήθεια… Ο Κάσερες χτυπάει πισώπλατα την Ουτζές χρησιμοποιώντας την 15χρονη κόρη της. Ο εκβιασμός απαιτεί συμβιβασμό και υπαναχώρηση.

Θα καταφέρει η Σύλβια να φτάσει έως το τέλος; Θα επιτύχει η σκευωρία του Κάσερες; Τί διαμείβεται πριν, τι θα συμβεί κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης, και τι μετά από αυτήν; Μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες ο καταιγιστικός ρυθμός των εναλλαγών και των εκατέρωθεν εκβιασμών θα φτάσει στα άκρα…

Ποιός ή ποιοί θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι από τη δοκιμασία; Και τελικά, ποιός και πώς θα δικαιωθεί ηθικά; …

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 18 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: