Σελίδες

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Χωρίς Αβραάμ και Φουστέρ ο Ολυμπιακός με Άρη, εκτός ο Μπουμσόνγκ για τον Παναθηναϊκό με ΑΕΚ.

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό έπειτα από την μεγάλη νίκη στο Χάρκοβο επί της Μέταλιστ με 0-1 για το Europa League. Στις 17:15 η σέντρα του αγώνα με τον Άρη στο γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Νταβίντ Φουστέρ να μένουν εκτός αποστολής από τον προπονητή της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε, μιας και στην χθεσινή προπόνηση ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή και είναι οι εξής : Μέγιερι, Δασκαλάκης, Τοροσίδης, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ - Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Ντίογκο.

Για τον Άρη, συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή ο Νέρι Καστίγιο και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην παλιά του ομάδα. Αναλυτικά η αποστολή του Άρη : Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Πρίττας, Κατίδης, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ακόστα, Καπετάνος, Τσουκάνης, Σολτάνι, Ουμπίντες, Παπαζαχαρίας και Κοτσώνης.


Ο Παναθηναϊκός απόψε στις 19:30 στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Αθηναϊκό ντέρμπυ και θέλει να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση και ήττα του από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική.  Ο Σωτήρης Νίνης μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα συμπεριλήφθηκε από τον Ζεσουάλδο Φερέϊρα στην αποστολή για 2η φορά μετά και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ καθώς κρίθηκε ανέτοιμος και ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει με μόλις έναν καθαρόαιμο επιθετικό.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους :  Καρνέζη, Καπίνο, Μαρίνο, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνη, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλο, Τοτσέ, Μαυρία, Καραγκούνη και Νίνη.

Αντίθετα ο προπονητής της γηπεδούχου ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου έχει όλους τους παίχτες στην διάθεσή του, πλην του τραυματία Γκούντγιονσεν. Το ματς είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ λόγω της παρουσίας του κόσμου που αναμένεται να είναι αρκετή, ενώ πλέον βαθμολογικά την πλησιάζουν Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ : Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλςο, Κλωναρίδης , Φούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: