Σελίδες

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

''Πίσω στο σπίτι'' και του χρόνου!Οι νέες εξελίξεις της σειράς...

Το πρώτο πράσινο φως πήρε η επιτυχημένη οικογενειακή κομεντί του MEGA,''Πίσω στο σπίτι'',ενώ οι εξελίξεις...τρέχουν!

Ένα πρώτο πράσινο φως πήρε η εταιρεία παραγωγής με τους συντελεστές της οικογενειακής κομεντί,''Πίσω στο σπίτι'',όπου κάθε Δευτέρα σημειώνει ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Οι ιθύνοντες του MEGA,ενημέρωσαν ότι αν όλα πάνε καλά,θα κρατάνε παρέα στους τηλεθεατές και για 2η σαιζόν,με μειωμένο budget όπως ''διατάζουν'' οι εποχές.

Μάλιστα,έδωσαν μία μικρή παράταση στην σειρά,για 2 επιπλέον ακόμα επεισόδια.Που σημαίνει;Ότι η σειρά,αντί να ρίξει αυλαία στα 20 επεισόδια,θα ρίξει στα 22

Τέλος,στα προσεχή επεισόδια,από το σπίτι της οικογένειας Ακίνδυνου θα περάσει και ένας Ινδός κτηματομεσίτης...Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Θανάση Αλευρά.

Σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφει η Ρένα Ρίγγα,στο επεισόδιο της 26ης Μαρτίου...
Ο Ηλίας σώζεται από την πτώση του από την ταράτσα του σπιτιού εξ αιτίας της απεργίας των σκουπιδιάρηδων. Παρεξηγούν την πρόθεσή του και πιστεύουν ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Στο σπίτι η Λουκία φέρνει έναν Ινδό κτηματομεσίτη που γνώρισε σε site γνωριμιών στο ίντερνετ. Ο Βράχμα, αγοράζει ακίνητα για πλούσιους απ' την Καλκούτα. Η οικογένεια πιστεύει ότι σώθηκε και πουλώντας το κτήμα με τις ελιές, το χαλβατζίδικο και αν χρειαστεί και το σπίτι θα γλυτώσουν από τα χρέη τους. Ο Κωστής φεύγει από το σπίτι και μένει στο χαλβατζίδικο γιατί δεν μπορεί να ζει πια στην ίδια στέγη με τον αδελφό του. Άντζελα και Δημήτρης χωρίζουν οριστικά κάτω από την πίεση της οικογένειας αλλά ένας σεισμός τούς βρίσκει και τους δυο στο μπάνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: