Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

''Dancing with the stars'':Οι τελευταίες εξελίξεις

Συνεχίζεται το στενό μαρκάρισμα-θρίλερ στην Ζέτα Μακρυπούλια,ετοιμάζονται για το spot και βρίσκονται στην αναζήτηση ακόμα 5 stars από τον ΑΝΤ1!

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα project του ΑΝΤ1 και ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες,έχοντας ως επίσημη πρεμιέρα την Κυριακή 1 Απριλίου!

Όχι,δεν είναι ψέματα!Η κρίση δεν κατάφερε να ''παγώσει'' και το ''Dancing with the stars'' και έτσι από τον σταθμό του Αμαρουσίου,ετοιμάζονται πυρετωδώς!

Μάλιστα,αύριο-Πέμπτη,υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γυριστεί το spot του show με πρωταγωνιστές την κριτική επιτροπή:Φωκά Ευαγγελινό,Γιάννη Λάτσιο,Αλέξη Κωστάλα και Κάτια Δανδουλάκη,ενώ όταν πέσουν και επίσημα οι υπογραφές με την Ζέτα Μακρυπούλια θα ''εμπλακεί'' κι αυτή στα νέα spot του ΑΝΤ1.Όπως λένε πηγές από τα εσωτερικά του σταθμού,είναι θέμα ημερών η υπογραφή του συμβολαίου!

Βάνα Μπάρμπα,Νικολέτα Ράλλη,Κρυσταλλία (από τους Otherview),Ντορέττα Παπαδημητρίου,Γιώργος Τσαλίκης,Σπύρος Σούλης,Λάουρα Νάργες,Σπύρος Χαριτάτος και Δούκισσα Νομικού είναι τα ''φαβορί'' για να χορέψουν,ωστόσο αναζητούνται ακόμα 5 stars και ο παρουσιαστής των backstage!

Το show θα έχει διάρκεια για 13 Κυριακές,ενώ τα ''μαγειρέματα'' καλά κρατούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: