Σελίδες

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Απόψε ο Ολυμπιακός βάζει πλώρη για τους "8" του Europa League!!

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός απόψε (22:05, Ant1) και βάζει πλώρη για τους "8" του Europa League αντιμετωπίζοντας την Μέταλιστ στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων στο γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης, μετά τη νίκη με 0-1 την περασμένη εβδομάδα στο Χάρκοβο.

Η Μέταλιστ γνωρίζει πως αν δεν σκοράρει θα αποκλειστεί και αναμένεται να παίξει επιθετικά. Ο Ολυμπιακός "τρέχει" μεγάλο νικηφόρο σερί χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά θα δεχτεί πολύ πίεση από τους εξαιρετικούς επιθετικά Ουκρανούς και η απουσία του Μέλμπεργκ είναι σημαντική.

Παρ'όλα αυτά ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον "χρυσό" σκόρερ, Νταβίντ Φουστέρ και τον Ρόι Κάρολ οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή, καθώς επίσης και τον Ντιόγκο ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους : Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Ντιόγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: