Σελίδες

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Η Βένια Ζήση από το ''Πρωινό mou''...στα ''2 μας'' για όλα τα τηλεοπτικά!

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό mou», Βένια Ζήση, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες καλεσμένη στην εκπομπή «Τα 2 μας» με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και την Σοφία Λάνη, στο Akmi Radio, και μίλησε για πολλά & διάφορα.

Η συζήτηση ξεκίνησε με όσα δεν γνωρίζαμε για το Νίκο Παπαδάκη, ο οποίος την Πέμπτη ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του MEGA. «Ο Νίκος έχει καρδιά μικρού παιδιού. Είναι πολύ καλός, με πολύ χιούμορ και διατηρεί καλές σχέσεις με τις γυναίκες». Όταν είχαν συνεργαστεί στον «Πεντάμορφο κόσμο το πρωί», «Ο Νίκος προερχόταν από έναν ρόλο παρουσιαστή και ήταν αρκετά καλός, για μένα. Είχε τον δυναμισμό, αλλά δεν ξέρω που μπλέχτηκε το θέμα και ένιωσε πιο ''μαγκωμένος'' σε κάποια σημεία. Ίσως, θα μου άρεσε ο Νίκος αλλά σε κάποιου άλλου είδος εκπομπής. Η πεντάδα ήταν μία εναλλακτική πρόταση.».

Η δημοσιογράφος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου για ένα διάστημα ήταν ρεπόρτερ φορώντας νυφικό. Η ίδια εξομολογήθηκε για την εμπειρία της: «Τον Γρηγόρη τον αγαπάω πάρα πολύ, όπως και τον Γιώργο & την Φαίη και όλους τους υπόλοιπους. Εξαιρετική συνεργασία, εξαιρετικοί άνθρωποι...

Κάντε κλικ για να διαβάσετε παρακάτω...
Τι λέει για τη συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και άλλους τηλεοπτικούς αστέρες;
...Με τον Γρηγόρη στις 10 τηλεοπτικές σαιζόν που δουλεύω στον χώρο, στον Γρηγόρη ήθελα να πάω, στις υπόλοιπες μου προέκυψαν. Πήρα ένα τηλέφωνο, με είδαν, τους είδαν και πήγα. Ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό και ψάχναμε έναν ρόλο. Για κάποιο λόγο του ήρθε να κάνω την ρεπόρτερ-νύφη και του παρέμεινε. Ήταν μία καινοτόμα στήλη και πήγαινε αρκετά καλά. Το θέμα ήταν πιο πρακτικό, γιατί εγώ δεν μπορούσα να σκάω μύτη σε πρεμιέρες και οτιδήποτε. Ήταν λίγο over και εγώ καταπιεζόμουν σε κάποια σημεία αρκετά. Άμα δεν υπήρχε κάπου πολύς κόσμος, δεν με πείραζε. Από τότε έχει να μου το κοπανάει ότι ''κόψαμε αυτό, που πήγαινε καλά''. Αυτό διήρκεσε περίπου 1 μήνα και κάτι».

Αφού σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, διάφορα θέματα της εκπομπής, την Βένια Ζήση την περίμενε μία δοκιμασία. Κλήθηκε να κρίνει πρόσωπα από την τηλεοπτική. σκηνή.
Γιώργος Λιάγκας & Φαίη Σκορδά: Καλοπροαίρετοι και γλυκοί άνθρωποι. Επαγγελματίες.

Ελένη Μενεγάκη: Έξυπνη επαγγελματίας.

Νικολέτα Ράλλη: Αδιάφορη


Νάντια Μπουλέ: Έχω δουλέψει μαζί της. Είναι πολύ καλή σε ότι κι αν κάνει και με ότι καταπιάνεται θέλει να το κάνει καλά. Στο «Blackout» μου αρέσει πολύ!
Σάββας Πούμπουρας: Το πουλέν του ΑΝΤ1.
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πολύ αγαπημένος.


Ρούλα Κορομηλά: Είναι σχολείο! Στο πρόσφατο «Big brother» ήταν καλή. Έχει γράψει ιστορία με ότι κι αν έχει κάνει. Έχει να δώσει πάρα πολλά από πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: