Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

''Κλινική περίπτωση'' ο Γιάννης Στάνκογλου...

Επιστροφή στην τηλεόραση (και) για τον Γιάννη Στάνκογλου που θα αποτελεί..."Κλινική Περίπτωση".

Από το πολύ επιτυχημένο ''Νησί'' έχουμε να δούμε τον Γιάννη Στάνκογλου και όπως φαίνεται θα τον απολαύσουμε σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες,αφού προσεχώς θα πάει μία βόλτα από την Ληδία.

Ο γνωστός ηθοποιός θα κάνει guest στην ''Κλινική περίπτωση'' του MEGA.Αυτή τη φορά ως...ψυχολόγος και θα φέρει για λίγο τα άνω-κάτω.

Μάλιστα,η εμφάνιση του στο νέο τηλεοπτικό ''χτύπημα'' θα γίνει την Παρασκευή 30 Μαρτίου,στις 10,όπου σύμφωνα με το σενάριο της Χριστίνας Κοτζάμπαση:
Το χωριό ετοιμάζεται για το γάμο της ανιψιάς του προέδρου. Η ίδια, βέβαια, παραείναι ζωηρή για νύφη... Οι ορέξεις της θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στον Τζίμη και στην Άννα. Στο χωριό καταφθάνει ένας νέος κάτοικος, ο Νικήτας, που είναι ψυχολόγος. Αμέσως, το ενδιαφέρον του εστιάζεται στον Μάρκο και στις ιδιαιτερότητές του. Η Φλώρα, βέβαια, βλέπει την άφιξη του γοητευτικού ψυχολόγου, ως ευκαιρία για να ξεκολλήσει η Αντριάννα από έναν μάταιο έρωτα... Η Αντριάννα, όμως, είναι αποφασισμένη να κερδίσει τον Μάρκο. Έτσι, κάνει μια εκθαμβωτική εμφάνιση και όλο το χωριό θαυμάζει την ομορφιά της! Ο Μάρκος, όμως, δείχνει να προτιμά ένα ιατρικό περιοδικό. Όταν ο ψυχολόγος τού ανακοινώνει τη διάγνωσή του, ο κόσμος του Μάρκου καταρρέει, συμπαρασύροντας και την Αντριάννα... Στα όρια της κατάρρευσης βρίσκεται, όμως και ο Πρόδρομος, που βλέπει το γάμο της ανιψιάς του να διαλύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: