Σελίδες

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοί άλλοι επώνυμοι θα "κρατήσουν γερά";

Ένα από τα καινούρια προγράμματα που πιστεύουν πολύ στον ΑΝΤ1, είναι το «Κράτα γερά» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

 Το project θέλει τον γνωστό τραγουδιστή-παρουσιαστή & ραδιοφωνικό παραγωγό, να υποδέχεται δύο επώνυμους (από διάφορους χώρους) μαζί με δύο παίκτες και να υποβάλλονται σε διάφορες δοκιμασίες στο «Allou Fun Park».

Όπως έγινε γνωστό, τα γυρίσματα ξεκίνησαν την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, με τον Πέτρο Ίμβριο και την Πατρίτσια Περιστέρη Μίλικ να βρίσκονται αντιμέτωποι, ενώ, χθες, Τετάρτη 17/10, συμμετείχαν ο Κώστας Καραφώτης με την Ιωάννα Πηλιχού. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, προσεχώς από ανάλογες δοκιμασίες θα περάσουν η Βίκυ Κάβουρα με τον Ορέστη Τζιόβα, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη –μοναδική!- σειρά του σταθμού, «Το αμάρτημα της μητρός μου», αλλά και η Βανέσσα Αδαμοπούλου με τον Αργύρη Αγγέλου, όπου από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, θα πρωταγωνιστούν στο Θέατρο «Αλίκη» και στην παράσταση «Οι περιπέτειες του Μάικ» της Μαρί Κυριακού.

Την παραγωγή του εν λόγω concept έχει αναλάβει η On-Noir Productions, ενώ δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πότε θα κάνει πρεμιέρα, αφού πρέπει πρώτα να γυριστεί ένας ικανοποιητικός αριθμός επεισοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: