Σελίδες

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Έλενα Παπαρίζου-Playmen: Εκρηκτικό αποτέλεσμα επί σκηνής

Όταν η Έλενα Παπαρίζου συναντιέται επί σκηνής με τους Playmen, το αποτέλεσμα είναι άκρως… εκρηκτικό! Και ειδικά όταν η έναρξη του club tour που έχει σχεδιαστεί από τους συνεργάτες των καλλιτεχνών, γνωρίζει τεράστια επιτυχία.


Το club tour ξεκίνησε από το  «Vogue» της Θεσσαλονίκης και πάνω από 2.500 θαυμαστές συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.


Η Έλενα Παπαρίζου και οι Playmen τα τελευταία χρόνια έχουν συνεργαστεί πολλές φορές και το αποτέλεσμα κάθε φορά ξεπερνά οποιαδήποτε προσδοκία!
Η πρώτη τους συνεργασία ήταν πριν από δύο χρόνια στα Mad Awards, όπου αποθεώθηκαν με το «Φυσικά μαζί», η συνέχεια έγινε στο Mad Walk με το «I hate myself/ Mr. Perfect», για να έρθει το «All the time»,το απόλυτο dance hit των τελευταίων μηνών όπου τους κρατά στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts.
Οι πρωτοπόροι της dance μουσικής και η pop star, Έλενα Παπαρίζου, θα εμφανιστούν και σε άλλα clubs της Ελλάδας και της Κύπρου. Η αρχή έγινε στο club Vogue της Θεσσαλονίκης και η συνέχεια αναμένεται να είναι εξίσου δυναμική!
Επόμενος σταθμός η Πάτρα, την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου!

Πηγή φωτογραφιών : helenapaparizouclub.gr

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το live : 



Δεν υπάρχουν σχόλια: