Σελίδες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ-ΑΘΕΡΙΔΗΣ ΣΤΟ "ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ"

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Θοδωρής Αθερίδης ετοιμάζονται να  «χτυπήσουν» στο Θέατρο Μικρό Παλλάς, με δύο έργα που θα παρουσιάζονται εναλλάξ όπως συνέβη στο Χορν με Σταμάτη Φασουλή-Ναταλία Τσαλίκη. Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή.

Όπως είναι γνωστό, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήθελε να παρουσιάσει τον Πουπουλένιο του Μάρτιν ΜακΝτόνα, με τους Νίκο Κουρή, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο να απαρτίζουν το πρωταγωνιστικό cast (πηγή: onlytheater.gr).
Έτσι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία του έργου, βρισκόταν σε αναζήτηση… στέγης. Και όπως φαίνεται βρέθηκε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησαν συζητήσεις με την Ελληνική Θεαμάτων ώστε τον Οκτώβρη να φιλοξενηθεί ο Πουπουλένιος στο Μικρό Παλλάς. Πρόκειται για μία συμπαραγωγή του Ακροπόλ- Ελληνική Θεαμάτων.

Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο Θοδωρής ΑθερίδηςΌπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει  ο ηθοποιόςετοιμάζει ένα νέο, πρωτότυπο, έργο με τον ίδιο να «παντρεύει» τις δυνάμεις τουμε τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λευτέρη Ελευθερίου και τη Τζένη Θεωνά. Το εν λόγω project «πάγωσε», όταν οι δύο πρώτοι δέχτηκαν πρόταση για το Μερικοί το προτιμούν καυτό, όπου και την αποδέχτηκαν.

Έτσι, στην πορεία προέκυψε και μία δεύτερη συμφωνία, που θέλει το έργο να ανεβαίνει στο Μικρό Παλλάς, από τον Φεβρουάριο του ’14. Έκτοτε, ο Πουπουλένιος και το νέο έργο του Θοδωρή Αθερίδη θα παίζονται εναλλάξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: