Σελίδες

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Πάντρεμα" δυνάμεων-έκπληξη!

 Του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Τον «Ιωάννη Γαβριήλ Μπόρκμαν» του Ερρίκου Ίψεν θα ανεβάσει τη νέα καλλιτεχνική περίοδο ο Σταμάτης Φασουλής στο Θέατρο Δημήτρης Χορν, όπως όλα δείχνουν. Ενώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει «κλείσει» ο Γιώργος Κιμούλης (πηγή: onlytheater).


Ποιες είναι όμως οι δύο γυναίκες ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στην ίδια παράσταση; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη θα βρεθούν η Φιλαρέτη Κομνηνού και η Ρούλα Πατεράκη.
Ένα «πάντρεμα» δυνάμεων που αναμένεται να συζητηθεί.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Ιωάννης Γαβριήλ Μπόρκμαν, πτωχευμένος τραπεζίτης, έμεινε υπόδικος τρία χρόνια, πέρασε άλλα πέντε στη φυλακή και για τα επόμενα οχτώ κλείστηκε στο δωμάτιο του, σε μια εθελούσια φυλακή, αρνούμενος να βγει, ως την τελευταία νύχτα της ζωής του. Με τον ίδιο υπερβολικό τρόπο, θυσίασε την προσωπική του ευτυχία: παραμέρισε την αγάπη του για την Έλα και παντρεύτηκε την αδερφή της, Γούνχιλντ, που θα του εξασφάλιζε τα απαραίτητα χρήματα για να πραγματοποιήσει το όραμα του, την κοινωνική και βιομηχανική του ανάπτυξη. Κι αυτό είναι το μεγάλο του, το ασυγχώρητο έγκλημα.

citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: