Σελίδες

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τάκης Ζαχαράτος μετακομίζει στο ''Βρετάνια''

Του Παναγιώτη Μουλόπουλου


Ήθελε πολύ να βρίσκεται στο φιλόδοξο «Καμπαρέ» που ετοίμαζε με κέφι και μεράκι ο Σταμάτης Φασουλής για το Παλλάς, όμως, το «ναυάγιο» του μιούζικαλ στενοχώρησε πολύ τον Τάκη Ζαχαράτο.
Ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει ακάθεκτος στο Θέατρο Αλίκη με την επιτυχημένη παράσταση «I am what Iam» έως τις 19 Μαΐου, ενώ παράλληλα οργανώνει τα επόμενα του θεατρικά «μαγειρέματα». Ένα από αυτά που προχωρούν με γοργούς ρυθμούς είναι αυτό που ετοιμάζει για το Θέατρο Βρετάνια, σύμφωνα με τιςαποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στη citypress.gr!
Ο γνωστός show man, όπως πληροφορούμαστε, έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με τον θεατρικό επιχειρηματία, κ. Παυλάκη Κάρολο, ώστε να παρουσιάσει μία νέα του δουλειά στο κεντρικό θέατρο της Αθήνας. Ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Να σημειωθεί, ότι σε προηγούμενο θέμα μας, είχαμε αναφερθεί στο θεατρικό ντόμινο του χειμώνα. Αν και δημοσιεύματα ήθελαν τον Λάκη Λαζόπουλο να «χτυπά» στο συγκεκριμένο θέατρο όπου είναι και καλλιτεχνικός διευθυντής, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, ενώ επικρατούσε πέπλο μυστηρίου για το τι θα παρουσιαζόταν.
Μάλιστα, «έπαιξε» έντονα το ενδεχόμενο δεύτερης χρονιάς της επιτυχημένης παράστασης «Αχ, αυτά τα φαντάσματα» του Εντουάρντο ντε Φιλίππο που ετοίμασε ο Θοδωρής Πετρόπουλος με τον Γιάννη Κακλέα, αλλά και το σενάριο παρουσίασης μίας νέας θεατρικής δουλειάς με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι στο Θέατρο Αλίκη που παρουσιάζει το «I am what I am» ο Τάκης Ζαχαράτος, τη νέα σεζόν θα γεμίσει με «Ψύλλους στα αυτιά» του Ζορζ Φεϊντώ που «μαγειρεύουν» ο Θοδωρής Πετρόπουλος με τον Γιάννη Κακλέα, και τη Βίκυ Σταυροπούλου με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να «ηγούνται» του πολυμελούς θιάσου, ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη θα βρίσκονται στο Παλλάς από τον Ιανουάριο του '14, παρουσιάζοντας τον "Σιρανό ντε Μπερζεράκ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: