Σελίδες

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Έλληνες μάγκες στους "8" της Ευρώπης!!Ελλάδα - Ρωσία 1-0 με γκολ του Καραγκούνη!!!

Η Ελλάδα είναι εδώ. Και αυτό το Euro έχει χρώμα Ελληνικό. Αυτοί οι παίχτες που αμφισβητήθηκαν από πολλούς, αυτή η ομάδα που λίγες μέρες πριν είχε ελάχιστες ελπίδες να προκριθεί στους "8", το κατάφερε και πάμε σαν άλλοτε, σαν το 2004!!!

Οι Ρώσοι δείχνουν να μην πιστεύουν τι έχει γίνει καθώς από το απόλυτο φαβορί του ομίλου, βρέθηκαν εκτός διοργάνωσης.Τα παλικάρια του Φερνάντο Σάντος "ξέραναν" τους υπερόπτες Ρώσους, νίκησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη (45'+2') και εξασφάλισαν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Euro 2012, για δεύτερη φορά στην ιστορία της Ελλάδας και έδωσαν το σύνθημα για έξαλλους πανηγυρισμούς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω, δείτε φωτογραφικό υλικό και το χρυσό γκολ :


Το πρώτο ημίχρονο για την Εθνική μας ήταν πολύ καλό. Μπήκε δυνατά δημιούργησε κινδύνους στην αντίπαλη εστία και με "όπλο" αυτή τη φορά την άμυνα, κράτησε μακριά τους αντιπάλους από τα καρέ του Σηφάκη.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το καταπληκτικό γκολ του Γιώργου Καραγκούνη, έπειτα από πλάγιο άουτ του Τοροσίδη και λάθος της ρωσικής άμυνας, τέρμα που έστειλε την Ελλάδα με το υπέρ της 1-0 στα αποδυτήρια. Η Εθνική κατάφερε, έτσι, να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρώτο μέρος έχοντας πάρει, δηλαδή, «κεφάλι» στο σκορ. Έτσι το μόνο που είχε να κάνει στο δεύτερο μέρος ήταν να καταφέρει να μην δεχθεί γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα είχε δοκάρι στο 70' με τον Τζαβέλλα, με ωραία εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά. Η Εθνική δεν θύμιζε σε τίποτα την αντίστοιχη ομάδα των δύο πρώτων αγώνων με Πολωνία και Τσεχία και δίκαια ήταν μπροστά στο σκορ.
Οι Ρώσοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να πατήσουν στην περιοχή των Ελλήνων, αλλά δεν μπόρεσαν να το κάνουν πράξη. Οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος έκοβαν τις επιθέσεις της Ρωσίας και έδιναν σε κάθε περίπτωση την ευκαιρία γι’ αντεπίθεση. Η Ελλάδα μας έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε με ψυχή χιλίων λεόντων, με άμυνα που να "τσακίζει" κόκαλα, κράτησε το πολύτιμο 1-0, και πήρε την πολύ μεγάλη πρόκριση, πετώντας εκτός διοργάνωσης τους Ρώσους.
Οι Ρώσοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να πατήσουν στην περιοχή των Ελλήνων, αλλά δεν μπόρεσαν να το κάνουν πράξη. Οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος έκοβαν τις επιθέσεις της Ρωσίας και έδιναν σε κάθε περίπτωση την ευκαιρία γι’ αντεπίθεση. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι διεθνείς μας, αφιέρωσαν το γκολ στον μεγάλο άτυχο της εθνικής μας, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τιμώντας την φανέλα του!!
Επόμενη στάση για την Ελλάδα το Γκντανσκ στις 22 του Ιουνίου.Αντίπαλος η Γερμανία ή η Δανία!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: