Σελίδες

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Χρ. Χατζηπαναγιώτης-Γ. Στάνκογλου-Κλ. Ρένεση-Γ. Καρατζογιάννης μαζί για τον ''Άνθρωπο της βροχής''

Μία ακόμα επιτυχημένη σαιζόν φτάνει -σχεδόν- στο τέλος της, για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, αλλά αυτά που...έρχονται είναι εξίσου δυνατά!

Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε...κόντρα παραστάσεις,κερδίζοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων,αλλά και κριτικών.Πάνω απ' όλα,όμως, κάνει προσεκτικές επιλογές και παραμένει προσηλωμένος στους στόχους του.

Από τους ''Συμπέθερους απ' τα Τίραννα" βρέθηκε τον χειμώνα να υποδύεται έναν ιδιόρρυθμο  ανιψιό στο πλευρό της Μπέττυς Βαλάση, στην μαύρη κωμωδία "Η θεία κι εγώ".Ένα έργο, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, που το παρακολουθούσε κάποιος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, θα πρωταγωνιστεί μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη στο ''Να ζει κανείς ή να μην ζει'' (στην περιοδεία) που διασκεύασαν ο Μιχάλης Ρέππας με τον Θανάση Παπαθανασίου, ενώ από τον ερχόμενο Οκτώβριο δοκιμάζεται σ' έναν ακόμη δύσκολο ρόλο...

Έχοντας στα χέρια του μία εξαιρετική μετάφραση-προσαρμογή του Θοδωρή Πετρόπουλου, για το ''Rain Man'' ή αλλιώς...''Ο άνθρωπος της βροχής'', ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να υποδυθεί τον αυτιστικό Ρέιμοντ, έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Στάνκογλου, αλλά και την Κλέλια Ρένεση!Τέλος,σύμφωνα με πληροφορίες του ''Magazine of media'', το νέο μέλος του cast στο αρκετά φιλόδοξο έργο είναι ο Γιάννης Καρατζογιάννης, ο οποίος την χρονιά που μας πέρασε πρωταγωνιστούσε στο ''Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ''.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Λιγνάδης,ενώ το έργο θα παρουσιαστεί από την θεατρική σκηνή του ''Γκλόρια''.

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: