Σελίδες

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η Βίκυ Σταυροπούλου ετοιμάζεται ως...''Τρελή,τρελή σαραντάρα''!Ποιοί θα 'ναι στο πλευρό της;

Η Βίκυ Σταυροπούλου της σαιζόν που μας πέρασε ήταν μία από τις...''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης''.Από Οκτώβρη,όμως, γίνεται...''Μία τρελή,τρελή σαραντάρα'', για τις ανάγκες του νέου θεατρικού στοιχήματος.

Η γνωστή κωμική ηθοποιός, που ξέρει να κερδίζει τα στοιχήματα που βάζει -είτε για την τηλεόραση,είτε για το θέατρο- ετοιμάζεται να υποδυθεί την Τζένη Πετρομιχάλη, που την είχαμε δει πριν από πολλά χρόνια, από την Ρένα Βλαχοπούλου.

Το κείμενο έχει προσαρμοστεί από τον Θοδωρή Πετρόπουλο, ο οποίος τη νέα καλλιτεχνική περίοδο θα ''χτυπήσει'' σε τριπλό -και εναλλακτικό- ταμπλό,ενώ, στην σκηνοθεσία του φιλόδοξου ανεβάσματος της Ελληνικής Θεαμάτων, θα βρίσκεται ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ποιοί άλλοι, όμως,θα βρίσκονται στο πλευρό της Βίκυς Σταυροπούλου;Όπως διαβάζουμε στο mediasoup, μαζί της θα βρίσκονται γι' ακόμη μία χρονιά ο Κωνσταντίνος Κακούρης (υποδυόταν τον...εραστή-τρομοκράτη στις ''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης'') και η Νεφέλη Ορφανού (η οποία επίσης συμμετείχε στην προηγούμενη δουλειά ως ''Σοφία''). Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο ''Μagazine of media'', στην θεατρική διασκευή της ''Τρελής,τρελής σαραντάρας'' θα βρίσκονται,επίσης, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος (είχαν συνεργαστεί άψογα στους ''Συμπέθερους απ' τα Τίραννα''), η Ελένη Κρίτα και η Βάσω Γουλιελμάκη.

Οι πρώτες πρόβες ξεκίνησαν πριν από 10 μέρες περίπου, ενώ ακόμα αναζητούνται δύο άντρες για μικρότερους ρόλους.  

του Παναγιώτη Μουλόπουλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: