Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Βλαδίμηρος Κυριακίδης:Με διπλή ιδιότητα (ηθοποιός & σκηνοθέτης) και διαφορετικά ''χτυπήματα''...

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι απ' τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.Χαμηλών τόνων και ταλαντούχος,απασχολεί τα media μόνο με τις δουλειές του, κάτι το οποίο είναι πολύ σπάνιο στην εγχώρια καλλιτεχνική ''κοινότητα''.

Μπορεί τηλεοπτικά να μην τον βλέπουμε κάπου και να μην καρποφόρησαν πλήρως οι συζητήσεις για το ''50-50'',ωστόσο θεατρικά ο γνωστός ηθοποιός θα δώσει το παρών με 4 διαφορετικά ''χτυπήματα''.

Μία γεμάτη και δημιουργική χρονιά τον περιμένει,αλλά ο ίδιος έχει κάνει τους προγραμματισμούς του και αφοσιώνεται στα νέα του στοιχήματα.Μάλιστα, κρατάει (και) φέτος διπλή ιδιότητα -ηθοποιού & σκηνοθέτη-!.Εμείς, σας παρουσιάζουμε στο ''Magazine of media'' τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.


Πρώτο θεατρικό στοίχημα,με την ιδιότητα του σκηνοθέτη,για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη είναι η ''Γκόλφω for ever" που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στην θεατρική σκηνή του ''Βεάκη''.Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε έναν πολυμελή αντρικό θίασο.Μεταξύ άλλων, τον Πάνο Σταθακόπουλο, τον Χρήστο Γιάνναρη,τον Απόλλωνα Μπόλλα κ.ά. Οι πρόβες για το συγκεκριμένο θεατρικό έργο, τελείωσαν πριν από μερικές εβδομάδες.

"Μία τρελή,τρελή σαραντάρα" θα γίνει η Βίκυ Σταυροπούλου, για τις ανάγκες της νέας θεατρικής πρότασης του Θοδωρή Πετρόπουλου και της Ελληνικής Θεαμάτων.Η παλιά,καλή,ελληνική ταινία θα ανέβει τον Οκτώβριο στην σκηνή του ''Μικρού Παλλάς'',υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του γνωστού ηθοποιού,ενώ μαζί με την Βίκυ Σταυροπούλου,θα δούμε τον Κωνσταντίνο Κακούρη, τον Αντώνη Φραγκάκη (πιθανόν!),την Αριέττα Μουτούση,τη Νεφέλη Ορφανού κ.ά.

Όσο για το αν θα δούμε τον γνωστό ηθοποιό να πρωταγωνιστεί κάπου;
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχει συμφωνήσει με το θέατρο ''Προσκήνιο'' να ανεβάσει έναν μονόλογο,τον οποίο έχουν υπογράψει ο Γιώργος Γαλίτης (έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στο έργο που σκηνοθέτησε ο πρώτος ''Τα ραδίκια ανάποδα'') και ο Ντίνος Σπυρόπουλος.

Τέλος, τον επόμενο Νοέμβριο θα...μετακομίσει και στην Θεσσαλονίκη για ένα άλλο θεατρικό έργο, το οποίο θα υπογράφει ο Ντίνος Σπυρόπουλος.

Πολλές και διαφορετικές προτάσεις έχει επιλέξει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη νέα σαιζόν -και όχι μόνο!-,έχοντας κάνει τα πιο -φιλόδοξα- ''μαγειρέματα''.

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: