Σελίδες

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.Πέτρος Φιλιππίδης-Κάτια Δανδουλάκη μαζί σε νέα τηλεοπτική σειρά του...ΑΝΤ1!


Το 2009 ο Πέτρος Φιλιππίδης συνάντησε την Κάτια Δανδουλάκη, προκειμένου να τη σκηνοθετήσει στη "Μήδεια" του Μποστ.Και οι δύο ηθοποιοί ήταν ευτυχείς για την θεατρική τους συνεργασία.

Τρία χρόνια μετά, οι δύο top ηθοποιοί, ετοιμάζονται να ξανά συναντηθούν, αλλά αυτή την φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.Και πιο συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1,σύμφωνα με τις αποκλειστικές -& επιβεβαιωμένες- πληροφορίες του ''Magazine of media''!

Συζητήσεις επί των...συζητήσεων, γίνονται το τελευταίο τρίμηνο στα γραφεία των υψηλόβαθμων στελεχών του ΑΝΤ1,ώστε να φτιάξουν ένα πρόγραμμα που θα ''χτυπήσει'' στα ίσια το πρόγραμμα του MEGA.

Ενώ είχαν συμφωνήσει με την Κάτια Δανδουλάκη να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του ''Dancing with the stars'' (το οποίο και αναβλήθηκε), αλλά και με τον Πέτρο Φιλιππίδη, για να πρωταγωνιστεί σε κάποια νέα σειρά του σταθμού,έφτασε μία πρόταση που θέλει το τηλεοπτικό ''πάντρεμα'' των δύο ηθοποιών.

Ο Βασίλης Σπηλιόπουλος, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του σε επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές (''Πολυκατοικία'',''Μην μου λες αντίο'',''Η αγάπη ήρθε από μακριά'' κ.ά.) ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άγγελο Χασάπογλου (ήταν στην ομάδα σεναριογράφων της ''Πολυκατοικίας'') για μία...κωμωδία καταστάσεων!

Το σενάριο θέλει τον Πέτρο Φιλιππίδη να επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια, λόγω κάποιων έκτακτων καταστάσεων, στο σπίτι που ζούσε μέχρι πριν χωρίσει με την γυναίκα του, συνεχίζοντας  την ζωή του εκεί.Φυσικά, δεν θα 'ναι μόνος του, αφού στο πλευρό του θα έχει τα παιδιά, αλλά και την...πεθερά του -την οποία θα υποδύεται η  Κάτια Δανδουλάκη -σύμφωνα με τα πρώτα ''μαγειρέματα''-σχέδια των δημιουργών!Σ' αυτό το σπίτι θα αναπτυχθούν συγκρούσεις χαρακτήρων, αλλά και καταστάσεις άκρως...κωμικές.

Οι συζητήσεις μεταξύ του ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής ''ΆΝΩΣΗ'', η οποία έχει αναλάβει να ''τρέξει'' το συγκεκριμένο concept, είναι αρκετά προχωρημένες και θετικές. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές, ώστε να μην υπάρχει αυτή η πολιτική αστάθεια, αλλά και να 'χει δοθεί ένα οικονομικό φως στο -αδιέξοδο- τούνελ.Αρκεί βέβαια,να μην έχουν αλλάξει και οι τελικές επιλογές των ιθυνόντων...

Μάλιστα,πληροφορίες μας θέλουν την συγκεκριμένη δουλειά, να συγκεντρώνει περισσότερες ''ψήφους'' για την υλοποίηση της από το ''Και ο μήνας έχει 9''.Εμείς, σ' αυτό το σημείο, να σας θυμίσουμε, ότι πρώτοι στο ''Magazine of media'' σας είχαμε αποκαλύψει το concept της 1ης πρότασης που 'χε δεκτεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, για να πρωταγωνιστούσε με την Σμαράγδα Καρύδη ή την Κατερίνα Λέχου (http://magazineofmedia.blogspot.gr/2012/04/1.html).

Στο τραπέζι, όμως, αν και εφόσον αποδώσουν...καρπούς οι συζητήσεις, έχουν να απαντηθούν και τα εξής ερωτήματα:


Η Κάτια Δανδουλάκη καλώς εχόντων θα πρωταγωνιστεί σε μία αρκετά ενδιαφέρουσα μεταφορά βιβλίου,στον ΑΝΤ1 Κύπρου.Φυσικά, μιλάμε για το ''Χορεύοντας με τους 12 Θεούς" της Λένας Μαντά. Ο Γιάννης Λάτσιος και τα υπόλοιπα στελέχη θα προτιμήσουν να βάλουν την γνωστή ηθοποιό στο ''Dancing with the stars'' ή στη νέα -ατιτλοφόρητη- σειρά (αν όλα πάνε καλά) -και δη σε κωμωδία;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα μείνει στον...ΑΝΤ1,λόγω των δελεαστικών προτάσεων ή θα επιστρέψει στο MEGA,από όπου τον ζητάνε,σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του ''Tv Zapping'';

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: