Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος σε νέα...εκπομπή,σε νέο σταθμό!

Ενώ όλες οι εκπομπές και σειρές ρίχνουν αυλαία,το MTV κάνει τα ακριβώς αντίθετα! Ακόμα μία νέα εκπομπή, έρχεται να ενταχθεί σύντομα, στο πρόγραμμα του ελληνικού MTV.

Ο τίτλος της νέας αυτής εκπομπής είναι:''MTVCOOLWAVECHALLENGES'' και παρουσιαστής θα 'ναι ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, τον οποίο παρακολουθούμε ''Μες στην καλή χαρά'' τα 2 τελευταία χρόνια.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00                      ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:00

Είσαι έτοιμος για την απόλυτη πρόκληση; Πάρε ανάσα... Και το ‘χεις! Η ολοκαίνουργια εβδομαδιαία εκπομπή MTVCoolwaveChallenges κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 21:00.

Η νέα εκπομπή του ΜΤV σε συνεργασία με τη Hallsκάθε εβδομάδα επισκέπτεται τα πιο απίθανα σημεία της πόλης, από παραλίες και εμπορικά κέντρα μέχρι δρόμους και πλατείες. Εκεί, παρέα με την HALLS, θέτει την πρόκληση στους περαστικούς. Όσοι τολμηροί αποδεχτούν την πρόκληση και την ολοκληρώσουν με επιτυχία κερδίζουν δώρα που κόβουν την ανάσα!

Σε κάθε επεισόδιο ο Δημήτρης Λαγιόπουλος προκαλεί έναν επώνυμο καλεσμένο με τις ερωτήσεις του. Ισχύει το «όποιος πάρει ανάσα, το ‘χει»; Με ποιον τρόπο το έχει ο καθένας; Έλα δείξε στο φακό του MTV τι μπορείς να καταφέρεις/επιτύχεις.

Συντονίσου στο MTV την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 21:00 και κάθεΠέμπτη στις 21:00 και ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες με το MTVCoolwaveChallenges!Κανείς δεν γνωρίζει πού κρύβεται η επόμενη πρόκληση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: