Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Προσπάθησε αλλά έχασε η Ελλάδα, 2-1 από την Τσεχία.

Δεχόμενη δύο γκολ στα πρώτα έξι λεπτά του ματς, η Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Τσεχία στο Βρότσλαβ, αποτέλεσμα που μειώνει τις πιθανότητες πρόκρισης. Το γκόλ σκόραρε ο Γκέκας. Επόμενος αγώνας το Σάββατο με την Ρωσία.

Η κακή εμφάνιση στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού για ακόμα μία φορά, όπως και στον πρώτο αγώνα με την Πολωνία, στοίχισε στην Εθνική μας ομάδα, που κατάφερε να δεχτεί το πιο γρήγορο γκολ στο φετινό Euro 2012 αλλά και στην ιστορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ με το 0-2 που έγινε μόλις στο 6' έσπασε ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ με τα δυο πιο γρήγορα γκολ στην διοργάνωση.
Όμως η Ελλάδα δεν δέχτηκε το γρήγορο 0-2 και προσπάθησε μέχρι το τέλος, εκεί που η τύχη της γύρισε την πλάτη.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα και δείτε τα γκολ της αναμέτρησης :


Ο τραυματισμός του Χαλκιά (αντικαταστάθηκε από τον Σηφάκη) υποχρέωσε τον Σάντος να "ξοδέψει" γρήγορα μια αλλαγή. Το γκολ του Φωτάκη που ακυρώθηκε ως...οριακό οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο δεν πτόησε το σύνολο του Φερνάντο Σάντος που προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να φανεί ανταγωνιστικό και τα κατάφερε. Το λάθος του Σαμαρά έφερε το λάθος του Τσεχ ο οποίος στο 53' έδωσε το δικαίωμα στην Εθνική να μπει και πάλι στο παιχνίδι με το γκολ του Γκέκα και να πιέσει τους Τσέχους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα. Πήρε θέση ακόμα και ο Μήτρογλου για να δοθεί ύψος στην ελληνική επίθεση, όπως όλες οι προσπάθειες αναχαιτίστηκαν εύκολα από τους Τσέχους οι οποίοι με αυτή τη νίκη αύξησαν τις ελπίδες για τη δική τους πρόκριση.
Αυτό σημαίνει ότι για να ελπίζει σε πρόκριση στους "8" πρέπει να νικήσει τη Ρωσία το προσεχές Σάββατο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: