Σελίδες

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αυλαία για τον ''Βαγγέλη'' -Βασίλη- Χαραλαμπόπουλο

Ο τηλεοπτικός ''Βαγγέλης'' είναι η πρώτη σειρά που ρίχνει αυλαία, στο προσεχές διάστημα! Αν και πήγε αρκετά καλά, από άποψη τηλεθέασης, και οι ιθύνοντες το ήθελαν και για 2η χρονιά, κάτι τέτοιο θεωρήθηκε...μη εφικτό.

Έτσι,ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μαζί με την τηλεοπτική του παρέα, ετοιμάζονται να μας αποχαιρετήσουν από τις τηλεοπτικές μας οθόνες, την Δευτέρα 21 Μαΐου.

Στο 18ο και τελευταίο επεισόδιο θα δούμε σε ρόλους-guest τους: Βαγγέλη Τάκο (Διονύσης), Ελένη Καλλία (μητέρα Διονύση), Γιολάντα Μπαλαούρα (Γιολάντα), Ρεγγίνα Μανδηλάρη (κοπέλα), Στέφανο Μπλάτσο, οι οποίοι θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο νούμερο 1 της λίστας, του ''Βαγγέλη''.

Αυτή τη φορά ο Βαγγέλης διαλέγει να κάνει κάτι πολύ ιδιαίτερο από τη λίστα του. Το νούμερο ένα. Την τελευταία κακή πράξη προτού τον χτυπήσει το αυτοκίνητο και γνωρίσει το κάρμα. Έκλεψε δέκα ευρώ από κάποιον άγνωστο και με αυτά, αγόρασε το ξυστό που τον έκανε πλούσιο. Ψάχνοντας τον άγνωστο, ανακαλύπτει ότι ο άνθρωπος ήταν έτοιμος να αγοράσει κι αυτός ξυστό με τα δέκα ευρώ. Άρα ο Βαγγέλης, πήρε το ξυστό που θα έπαιρνε ο άλλος. Άρα, τα λεφτά είναι του άλλου και όχι του Βαγγέλη. Έτσι, αποφασίζει να πάρει όλα τα λεφτά από την τράπεζα και να τα χαρίσει στον άγνωστο...

Την διασκευή σεναρίου είχε αναλάβει ο Αποστόλης Τσαούσογλου,ενώ την σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος. Η σειρά βασιζόταν στο ''My name is Earl''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: