Σελίδες

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Έρχονται Κρίτα-Ορφανουδάκης και στην συνέχεια η Καρύδη...

Από ''Το Νησί'' επιστρέφει ''Πίσω στο σπίτι'',ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης,τον οποίο και θα δούμε σ' έναν διαφορετικό ρόλο προσεχώς,μαζί με την Ελένη Κρίτα.

Όσο περνάει ο καιρός,τόσο πιο γρήγορα φτάνουμε στην τελική ευθεία για την φετινή τηλεοπτική σαιζόν,η οποία έκανε τους πάντες να περάσουν από 40 κύματα.

Έτσι,στο επεισόδιο 19 της επιτυχημένης οικογενειακής κομεντί ''Πίσω στο σπίτι'',όπου και θα προβληθεί την Δευτέρα 30/4,θα δούμε τους γονείς της Άννας (Άννα Μενενάκου) να έρχονται από την Κρήτη,για να αναστατώσουν την οικογένεια Ακίνδυνου.

Βλέπετε,της οικογένειας,δεν της έφταναν οι μπελάδες που έχουν με την Άτζελα (Τζένη Θεωνά),έρχονται να προστεθούν κι άλλοι!

Στο σπίτι καταφθάνουν οι συμπέθεροι από την Κρήτη. Έχουν χάσει το εργοστάσιο αλουμινίων αλλά η μόνη που το ξέρει είναι η Άννα και δεν θέλει με κανέναν τρόπο να το μάθουν στην οικογένεια Ακίνδυνου. Επίσης κανένας από την οικογένεια Ακίνδυνου δεν θέλει να μάθουν οι συμπέθεροι τα οικονομικά τους χάλια. Ο Ηλίας προσπαθεί να βρει λεφτά και πέφτει τυχαία πάνω σε μια ληστεία τραπέζης. Μια σκουπιδοσακκούλα γεμάτη λεφτά τού λύνει προσωρινά το πρόβλημα αλλά του δημιουργεί περισσότερα. Ο Περικλής προσπαθώντας να βοηθήσει την οικογένεια συλλαμβάνεται από την αστυνομία ως «μπαχαλάκιας».

Εμείς,να σας υπενθυμίσουμε,ότι το επόμενο guest που θα γίνει στην σειρά,είναι αυτό της Σμαράγδας Καρύδη,που σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι,μέσα από αποκλειστικό μας!Δείτε το: Αποκλειστικό:Η Σμαράγδα Καρύδη...''Πίσω στο σπίτι'' .

Δεν υπάρχουν σχόλια: