Σελίδες

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

''NO PARKING'': Η ταινία που μαθαίνει να σεβόμαστε και να υπολογίζουμε τους συνανθρώπους μας...

Το ''NO PARKING'' δεν είναι μία ταινία που είχε (και έχει) σκοπό να εντυπωσιάσει,αλλά ούτε και να προκαλέσει κακοπροαίρετα.Το μόνο που θα μπορούσε να προκαλέσει είναι να μας βάλει στον κόπο να σκεφτούμε...να αναρρωτηθούμε και να προβληματιστούμε!

Υπάρχουν άτομα που ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ τους συνανθρώπους με κάποια προβλήματα,αλλά υπάρχουν (και) άτομα που ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αγνοούν...Χωρίς να ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ και να ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ,αν αυτό που κάνουν είναι σωστό.

Λένε,ότι μέσα από τον χώρο του θεάματος,μπορείς να περάσεις διάφορα μηνύματα!

Κάτι τέτοιο,μπορεί να συμβεί και για όσους θα δείτε το ''NO PARKING'' που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Στάμος Τσάμης,με έναν όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο.Μία ταινία μικρού μήκους που ασχολείται με ένα ευαίσθητο θέμα και όσα χρόνια κι αν περάσουν θα παραμένει στην επικαιρότητα. 

Κέρδισε τις καλύτερες κριτικές,απ' όλα τα φεστιβάλ που προβλήθηκε,αλλά κέρδισε και το βραβείο καλύτερης ταινίας (2011),καθώς και το βραβείο κοινωνικού μηνύματος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους,θα δείτε -και θα ακούσετε- τους:Ορέστη Τρίκα,Αντώνη Κρόμπα,Thomas Πρωτόπαπα,Κωστή Σαββιδάκη,Κωνσταντή Μπαρμπουρη,Μαρία Βασιλοπούλου,Βέρα Μακρομαρίδου,Διονύση Τσιλιμίδο,Ειρήνη Μπαλτα. 

Παρακολουθήστε την ταινία μικρού μήκους,''NO PARKING'',στο παρακάτω link: http://www.youtube.com/watch?v=VNnHpA9ARvE&feature=share


Σίγουρα βοηθάει στο να γίνουμε καλύτεροι και να μάθουμε να υπολογίζουμε και άλλους ανθρώπους...Ή μάλλον να σεβόμαστε!Και κυρίως,άμα δεν ξέρουμε,να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε!

Οι συντελεστές που συνέβαλαν οι:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:ΜΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΛΛΗΣ ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΜΟΝΤΑΖ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΙΤΖΑΛΑΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΕΖΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: ΣΟΦΙΑ ΔΡΙΣΤΕΛΑ ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΠΕΡΑΤΕΡ: ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΜΠΟΥΜΑΝ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:ΝΩΝΤΑΣ ΚΑΤΣΙΦΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΛΑΝΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΕΥΘ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΤΣΗΣ ΗΧΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΜΙΞΑΖ:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΙΤΖΑΛΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΙ:ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΕΝΝΟΥ ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΡΟΥΣΣΟY ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΦΙΣΣΑΣ:ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: