Σελίδες

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Οι ''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης'' είναι στην Θεσσαλονίκη και ''τρελαίνουν'' κόσμο...

Τι κοινό μπορεί να έχει η Αριέττα Μουτούση,η Σμαράγδα Καρύδη και η Βίκυ Σταυροπούλου;Μα φυσικά είναι ''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης'' αλά Θεσσαλονίκη!

 Στην όμορφη Θεσσαλονίκη έχουν μετακομίσει οι συντελεστές της επιτυχημένης (καλλιτεχνικά & εμπορικά) παράστασης, "Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης'',που παρουσιάστηκε την φετινή καλλιτεχνική περίοδο στο ''Μικρό Παλλάς''.

Η κωμωδία των Jeffrey Lane και David Yazbek,από την Κυριακή του Πάσχα, βρίσκεται στο ''Ράδιο Σίτυ'' της Θεσσαλονίκης,όπου και θα παραμείνει για ένα μήνα!


Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι:Σμαράγδα Καρύδη,Βίκυ Σταυροπούλου,
Αριέττα Μουτούση, Αντώνης Φραγκάκης, Νεφέλη Ορφανού, και οι: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Μαρία Κωνσταντάκη, Κίμων Φιορέτος, Κωνσταντίνος Κακούρης, Ιvan Svitailo και τα ''σπάνε''...ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

Την απόδοση έχει κάνει ο ''μετρ'' της κωμωδίας,Θοδωρής Πετρόπουλος,ενώ την σκηνοθεσία ο φοβερός Γιάννης Κακλέας,ο οποίος με τον τρόπο του ''εκμεταλλεύεται'' την κάθε γωνιά της αίθουσας.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία, που λάτρεψαν γυναίκες και άντρες, βασισμένη στην ταινία και το βιτριολικό χιούμορ του Pedro Almodovar, παρουσιάζεται από τις 15 Απριλίου για τρεις εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη.

Το έργο διαδραματίζεται μέσα σ’ ένα 48ωρο στη Μαδρίτη και αφηγείται τις ιστορίες διαφόρων γυναικών που οι σχέσεις τους με τους άντρες, τις οδηγούν σε μια δίνη έρωτα, πάθους και πλήρους σύγχυσης…

Ο Ιβάν εγκαταλείπει την Πέπα κι εκείνη προσπαθεί απεγνωσμένα να τον βρει για να της εξηγήσει την αιτία ενώ ταυτόχρονα ψάχνουν να τον βρουν η σύζυγός του και ο γιος τους. Στο σπίτι της Πέπα ζητά καταφύγιο η κολλητή της γιατί ο καινούργιος της εραστής αποδείχθηκε ότι ήταν τρομοκράτης.

Ζητούν συμβουλές από μια δικηγόρο που τελικά είναι η καινούργια ερωμένη του Ιβάν κι έτσι όλων οι ζωές μπλέκονται μ’ έναν τρόπο σουρεαλιστικό, μοναδικό στην ιδιαιτερότητά του και εν τέλει ξεκαρδιστικό.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ Προπώληση εισιτηρίων: στο ταμείο του θεάτρου Θέατρο Ράδιο Σίτυ, Παρασκευοπούλου 9 Τηλέφωνα για πληροφορίες: 2310-824970, 2310-819153 Ώρες ταμείου: Καθημερινά,10:30 – 14:00 & 17:30 – 22:00 Τιμές εισιτηρίων: 22€ (κανονικό), 16€ (φοιτητικό) Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κυριακή του Πάσχα, 15 Απριλίου, στις 21:15 Δευτέρα του Πάσχα, 16 Απριλίου, στις 21:15 Τετάρτη 21:15 Πέμπτη 21:15 Παρασκευή 21.15 Σάββατο 18.15 (λαϊκή) & 21:15 Κυριακή 18.15 & 21:15

Δεν υπάρχουν σχόλια: