Σελίδες

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η συνέντευξη τύπου ήταν για...''Απατεώνες και τζέντλεμαν''

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης γίνονται ''Απατεώνες και τζέντλεμεν'',για τις ανάγκες της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας,μαζί με 10.000 θεατές! Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου και τα είπαν όλα...

Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί συναντιούνται στην μεγάλη σκηνή του ''Παλλάς'' και γίνονται...''Απατεώνες και τζέντλεμαν'', με την υπογραφή της Ελληνικής Θεαμάτων.

Σήμερα το μεσημέρι,στο φουαγιέ του Παλλάς,πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου των συντελεστών,δίνοντας μία εικόνα για το τι πρόκειται να δούμε από τις 30 Μαρτίου.Εκεί,ήταν όλοι οι συντελεστές,σε ευχάριστη διάθεση.Οι μόνες απούσες ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία έπρεπε να βρίσκεται στην Κύπρο για την παρουσίαση ενός project και η Γιάννα Παπαγεωργίου που έκανε γυρίσματα για την ''Κλινική περίπτωση''.

Κάντε κλικ για να διαβάσετε τα όσα ειπώθηκαν...


Ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης,αφού καλωσόρισαν τους συντάκτες-δημοσιογράφους,υπενθύμισαν ότι ''η τελευταία φορά που συναντηθήκαμε στον ίδιο χώρο,ήταν πριν από 3 χρόνια,για ένα επίσης μεγάλο έργο'' δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος.

''Είμαι απίστευτα χαρούμενος που ξανά βλέπω τον αδερφό μου (σ.σ. Πέτρο).Δεν μπορώ να τον πω συνεργάτη μου ή κάτι άλλο,αφού τον βλέπω σαν αδερφό μου.Με συμπληρώνει και τον συμπληρώνω.
Θα παίξουμε με αρχοντιά και έχουμε βασικό σκοπό να προσφέρουμε σε όσους θεατές μας τιμήσουν με την παρουσία τους,πολύ γέλιο!Έχουμε ευθύνη,για να φύγουν με χαρά. Μάλιστα,σήμερα,τα εισιτήρια άγγιξαν τα 10.000 και το ενδιαφέρον του κοινού είναι ισχυρό.Αυτό μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη.
Ευχαριστώ τον θίασο που παίζει με το νευρικό σύστημα και πάμε κόντρα στις εποχές του καιρού", είπε ο Γιάννης Μπέζος και έδωσε την σκυτάλη στον Πέτρο Φιλιππίδη.

''Θέατρο γίνεται όταν ξέρεις, τι πας να κάνεις,με ποιούς και πως. Πρόκειται για ένα έργο υψηλού επιπέδου.Έχουμε έναν 16μελή θίασο που έχουν την δυνατότητα να μεγαλουργήσουν πάνω στην σκηνή.Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι ξανά με τον Γιάννη και κάνουμε σπουδαία πράγματα,με οίστρο και ελεγχόμενη τρέλα!
Προετοιμαζόμαστε 4 μήνες.Όλα ξεκίνησαν από την μετάφραση που έκανε ο Γιάννης,εγώ και ο Χρήστος Σιμαρδάνης,ο οποίος είναι πολύτιμος συνεργάτης.Η μετάφραση δεν ήταν εύκολη,αφού κάναμε μετάφραση στα τραγούδια,στην ταινία και το μιούζικαλ.Από όλα όσα είχαν,κρατήσαμε 6 τραγούδια μαζί με 10 χορευτικά.
Στην παράσταση,υπάρχουν αρκετά νεότεροι συνάδελφοι,οι οποίοι αποδεικνύουν ότι έχουν λόγο ύπαρξης.Όπως και η Κατερίνα Παπουτσάκη,η οποία είναι μία πλήρης ηθοποιός,ένα σπουδαίο κορίτσι και μας εντυπωσίασε με την εργατικότητα και το ταλέντο της''.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης,από την άλλη,εξομολογήθηκε ότι όταν κλήθηκε να κάνει την μετάφραση,''έκανα σαν μικρό παιδάκι που του πήραν το πιο ακριβό δώρο.Ήταν ένα πανηγύρι και μία αρκετά εποικοδομητική συνεργασία''.

Ο Μανώλης Παντελιδάκης,που έχει φτιάξει σε πολλές παραστάσεις τα καλύτερα σκηνικά,αποκάλυψε την έκπληξη όταν έμαθε για τον προϋπολογισμό της παράστασης,αλλά και για το γεγονός ότι τον ξεπέρασε. ''Ευχαριστούμε την ΕΛΛΘΕΑ,για την στήριξη της και τον κόσμο που αγοράζει τα εισιτήρια. Έγιναν όλα αυτά που έπρεπε να γίνουν",ενώ και ο Βασίλης Ζούλιας που έφτιαξε τα κοστούμια,ξεπέρασε το όριο.Μάλιστα,''η πρόταση για την συνεργασία έγινε την ημέρα της γιορτής μου.Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέατρο και χαίρομαι που συνεργάζομαι''.

Στην παράσταση,δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρόζα και στην κωμωδία,ενώ οι ηθοποιοί δεν παγιδεύονται στην εικόνα των ηθοποιών που έπαιξαν για πρώτη φορά.Υπάρχουν τρόποι να μεθοδευτεί η υποκριτική.''Δεν θα μιμηθούμε κανέναν'' δήλωσαν οι δύο γνωστοί & καταξιωμένοι ηθοποιοί.

Τέλος,θέλουν να εντυπωσιάσουν με αυτό που θα παρουσιάσουν στην σκηνή και να βγει το αποτέλεσμα που έχουν φανταστεί και να 'ναι συνεπείς στα όσα είπαν στη συνέντευξη τύπου,ενώ δεν έκρυψαν το ''δημιουργικό άγχος..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: