Σελίδες

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Χωρίς Ζώγια Σεβαστιανού το ''Πίσω στο σπίτι'' και με μείωση budget...

Το ''Πίσω στο σπίτι'' θα συνεχίσει για 2η χρονιά,με τα μέχρι τώρα δεδομένα,αλλά με απώλειες.Τι είδους απώλειες είναι αυτές;Οικονομικής φύσεως,αλλά και...ηθοποιών!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Magazine of mediaΖώγια Σεβαστιανού που υποδύεται την οικονόμο,στην επιτυχημένη σειρά του MEGA,''Πίσω στο σπίτι'',όπως φαίνεται δεν θα παραμείνει και την 2η χρονιά στην θέση της!

Στις αρχές λειτουργίας του blog,σας είχαμε βάλει ένα quiz.''Ποιά γνωστή ηθοποιός ''απειλεί'' με αποχώρηση;''(http://magazineofmedia.blogspot.com/2012/03/blog-post_1303.html),σας είχαμε ρωτήσει!Και έφτασε η ώρα για την απάντηση!

Η σειρά που φέρνει την υπογραφή της Ρένας Ρίγγα (στο σενάριο) και του Σπύρου Ρασιδάκη (στην σκηνοθεσία),με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σαιζόν!

Στον δεύτερο κύκλο,θα παραμείνουν μόνο τα μέλη της οικογένειας,χωρίς να λείπουν  διάφορα guest!Όσο για τον ρόλο της οικονόμου;Δεν  προβλέπεται κάποια αντικατάσταση...
Η γνωστή ηθοποιός,για διάφορους λόγους,σκέφτεται να μην συνεχίσει την συνεργασία με την σειρά,αλλά και το MEGA,χωρίς να είναι κάτι οριστικό.

Σ' αυτό,ήρθε να προστεθεί και η μείωση budget που ''επιβάλλει'' η ελεύθερη...πτώση της διαφημιστικής δαπάνης.Έτσι,η παραγωγή του ''Πίσω στο σπίτι'',από εκεί που κόστιζε 64.000ευρώ,θα πρέπει να κατέβει στις 40.000-50.000ευρώ.


Να σημειωθεί,ότι η οικογενειακή κομεντί,είναι η μοναδική σειρά που πήρε παράταση επεισοδίων (+2) για τη φετινή σαιζόν,ενώ μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας  πραγματοποιούνται  τα τελευταία γυρίσματα του πρώτου κύκλου.Μάλιστα,το φινάλε κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό,γιατί πρόκειται να συμβούν διάφορα ευτράπελα...


Και η συνέχεια;Στα τηλέφωνα για την οριστική απάντηση του Μεγάλου Καναλιού...

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: