Σελίδες

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Σήμερα το μεγάλο ντέρμπυ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ!!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 19:30 στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπυ της 25ης αγωνιστικής το οποίο ίσως και να κρίνει το πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο +4 από τον αιώνιο αντίπαλό του και να έχει την ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά στο +7.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην διεκδίκηση του τίτλου μετά και από την ήττα του από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική βάζοντας έτσι "φωτιά" στο πρωτάθλημα.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού : Καρνέζης, Καπίνο, Μαρίνος, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Κλέιτον, Νίνης, Τοτσέ και Μπιάρσμιρ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από την Μέταλιστ και τον αποκλεισμό από το Europa League και να επιστρέψει στις καλές του εμφανίσεις, αυξάνοντας κι άλλο την διαφορά του από τον Παναθηναϊκό, αφού ήδη βρίσκεται 4 βαθμούς μπροστά. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας και τέθηκε στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, σε αντίθεση με τον Βασίλη Τοροσίδη ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι Ντιόγο και Φετφατζίδης.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν οι Μέγιερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: