Σελίδες

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στους ''16'',από τον ΑΝΤ1!

Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στους ''16'' του Europa League,μέσα από τον ΑΝΤ1!Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου!

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου, παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στους "16" του Europa League, ζωντανά από τον ΑΝΤ1.

Στις 19:45 το Pre Game, σας μεταφέρει όλο το κλίμα του μεγάλου αγώνα. Στις 20:00, οι ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται στο Χάρκοβο με αντίπαλο την Ουκρανική Μέταλιστ, στην πρώτη τους αναμέτρηση με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η κορυφαία επίθεση της διοργάνωσης, με Βραζιλιάνους και Αργεντίνους σολίστ, δοκιμάζει την άμυνα του Ολυμπιακού, σε μια άτυπη ρεβάνς της μεταξύ τους αναμέτρησης το 2008.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Μιχάλης Τσώχος
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νίκος Δελαγραμμάτικας

Αμέσως μετά, στις 22:05 μεταφερόμαστε ζωντανά στο "Θέατρο των Ονείρων", στο Ολντ Τράφορντ του Μάντσεστερ, για το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της βραδιάς. Η δημοφιλέστερη ομάδα του κόσμου, η Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και των Ρούνεϊ, Γκιγγς Σκόουλς υποδέχεται τους πεισματάρηδες Βάσκους της Αθλέτικ Μπιλμπάο, σ’ ένα ματς ανοιχτό… σε κάθε αποτέλεσμα!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Τάσος Κολλίντζας

Στις 00:05 ακολουθεί, όπως πάντα η εκπομπή Europa League Live με τον Ιάκωβο Φιλιππούση. Δείτε το πλούσιο ρεπορτάζ από το Χάρκοβο, με τις δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών, που δίνουν τα προγνωστικά τους για τη ρεβάνς του Καραϊσκάκη. Ακόμα, τα γκολ των πρώτων αγώνων της βραδιάς με Μάντσεστερ Σίτυ, Βαλένθια, Σάλκε και όλες τις ομάδες, που φιλοδοξούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό.Μείνετε στον ΑΝΤ1.

Εδώ μεταδίδονται οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές μάχες του Europa League!

Δεν υπάρχουν σχόλια: