Σελίδες

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τι συμβαίνει με ''Το αμάρτημα'' του ΑΝΤ1;

Απλήρωτοι παραμένουν από την Δευτέρα οι συντελεστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1,παρά τις υποσχέσεις.Σήμερα,η νέα διορία που έχουν θέσει για πληρωμή,αλλιώς συνεχίζουν να έχουν ''παγωμένη'' την σειρά.

Από 21/2 περιμένουμε να βγει η νέα φιλόδοξη σειρά του Αμαρουσίου,''Το αμάρτημα της μητρός μου''...Από 21/3 (το πολύ!) υπολογίζουν έγκυρες πηγές για την προβολή της σειράς!

Πρόκειται για τη νέα σειρά που φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα και στην πρωταγωνιστική ομάδα συναντάμε τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο,Ρένια Λουιζίδου,Ορέστη Τζιόβα κ.ά.

Ενώ υπάρχει έτοιμο υλικό,γυρισμένο & μονταρισμένο, όπως διαβάζουμε στο tvzapping.gr,τα πράγματα τις τελευταίες 3 ημέρες φαίνεται να μην προχωράνε.

Ο λόγος;Από την Δευτέρα,οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου έχουν ''τάξει'' ότι το συνεργείο θα πάρει ένα πρώτο μέρος των χρημάτων, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.Έτσι,οι ηθοποιοί είναι σε αναμονή,ώστε με το που κατατεθούν τα χρήματα να ξεκινήσουν πάλι τα γυρίσματα, από εκεί που τα είχαν αφήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες,αυτό το ''σκηνικό'' γίνεται από την Δευτέρα,όπως σας είπαμε και πιο πριν.Σήμερα είναι η νέα διορία που έχει δοθεί στους ανθρώπους του ΑΝΤ1,ώστε να μην καθυστερήσουν κι άλλο την έναρξη των υπολοιπων γυρισμάτων...

Κάντε κλικ για να διαβάσετε τη συνέχεια...

Γυρίσματα κάτω από αντίξοες συνθήκες!
Δεν θέλουν να ακούν για την Σαντορίνη ηθοποιοί και συντελεστές της νέας σειράς,όπου είχαν πάει τον προηγούμενο μήνα για να γυρίσουν σκηνές από τα πρώτα επεισόδια.

Βροχές,άνεμοι και συνεχόμενοι σεισμοί ήταν οι συνθήκες που επικρατούσαν,ενώ οι ηθοποιοί έπρεπε να προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς τα γυρίσματα,σα να μην συνέβη τίποτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: