Σελίδες

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

''Πονοκέφαλος'' με Ζέτα,σε ρόλο-έκπληξη η Δανδουλάκη!

Προβληματισμός,αλλά και πονοκέφαλος φαίνεται να επικρατεί στον σταθμό του Αμαρουσίου,σχετικά με τις οικονομικές αποδοχές της Ζέτας Μακρυπούλια.Η Κάτια Δανδουλάκη ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία για ρόλο-έκπληξη;

Η Ζέτα Μακρυπούλια στην μετά εποχή του ''Παρά 5'',κατάφερε να εκτοξεύσει τις μετοχές της!Άλλωστε,δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει (και) μήλον της έριδος για παραγωγούς και κανάλια.

Μπορεί τα τελευταία 4 χρόνια να είναι από τα βασικά πρόσωπα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1,φαίνεται όμως ότι φέτος οι σχέσεις καναλιού-Ζέτας δοκιμάζονται.

Από την μία δεν έδωσαν το πράσινο φως για ακόμη μία φορά στο ''Φέρσου σαν άντρας'',όπου είχαν συμφωνήσει, και από την άλλη ζητούν ακόμα μία νέα αύξηση στις οικονομικές αποδοχές της ηθοποιού-παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του star.gr και του enimerosi24,η Ζέτα Μακρυπούλια δεν συμφωνεί να ''πέσουν'' οι αποδοχές της κάτω από 5.000ευρώ/εμφάνιση.Οι ιθύνοντες είναι σίγουροι ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα καταφέρουν να μειώσουν το budget του show κατά 50%.

Όσο για τις αμοιβές των υποψήφιων χορευτών;Ακούγεται ότι θα παίρνουν γύρω στα 1.000ευρώ/εμφάνιση.

Τέλος,ο γρίφος για το ποιά πρόσωπα θα αποτελούν τα μέλη της κριτικής επιτροπής,φαίνεται να λαμβάνει τέλος.Και αυτό,γιατί,το 4ο μέλος-έκπληξη δεν αποκλείεται να είναι η Κάτια Δανδουλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: