Σελίδες

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

''Ένας κάποιος Παράδεισος'':Ξεκινάνε οι παραστάσεις

Η Βάνα Πεφάνη & ο Παναγιώτης Πετράκης,συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους,στο θέατρο αυτή την φορά!Σε μία παράσταση ακατάλληλη για ανήλικους κάτω των 18 ετών,όπως ενημερώνουν απο το σχετικό δελτίο τύπου.

''Ένας κάποιος Παράδεισος'' ονομάζεται το νέο θεατρικό στοίχημα της Βάνας Πεφάνη,η οποία υπογράφει το κείμενο και την σκηνοθεσία,και του Παναγιώτη Πετράκη.

Από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη στην Ακτή Δυμαίων,στην Πάτρα,θα παρουσιάζεται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων,το έργο που αναφέρεται στην πολυτάραχη ζωή του Ζαν Ζενέ.

Το έργο έχει διάρκεια μιάμιση ώρα,ενώ οι θεατές θα διασκεδάσουν με το μουσικό πρόγραμμα και τα σόου των κοριτσιών,θα συγκινηθούν με χαμένες αγάπες,θα γίνουν συνένοχοι σε μία προδωσία και θα ζήσουν από κοντά μία περίεργη ομορφιά του υπόκοσμου...


Λίγα λόγια για το έργο: ''Ένας κάποιος Παράδεισος''
Υπάρχει δικαιοσύνη σ’ αυτό τον κόσμο; Υπάρχει τιμωρία; Οι “κακοί” βρίσκονται στη φυλακή και οι καλοί δικαιώνονται;

Ο Ζενέ μας ξεναγεί στον κόσμο των ηρώων των έργων του και ταυτόχρονα γίνεται μέρος της ζωής τους. Το περιθώριο, η εγκληματικότητα, η πορνεία και η ομοφυλοφιλία είναι οι πρωταγωνιστές του. Η πραγματικότητα και η φαντασία του συγγραφέα μπλέκονται τόσο, που αδυνατείς να καταλάβεις ποια είναι ποια. Ο κόσμος του Ζενέ – πιο επίκαιρος από ποτέ σήμερα - γίνεται ο καθρέφτης του κόσμου μας. Μας πληγώνει, μας τρομάζει, μας έλκει και μας απωθεί ταυτόχρονα. Μας αφήνει μετέωρους, με μόνο καταφύγιο τον εαυτό μας.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Παναγιώτης Πετράκης, Κυριάκος Κοσμίδης, Νίκος Νίκας, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Βάνα Πεφάνη, Άντρια Ράπτη, Νικολίνα Μουαΐμη, Δημήτρης Κατσής, Σταυρούλα Οικονόμου και ο Γιώργος Στριφτάρης (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: