Σελίδες

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ένα τρυφερό παραμύθι, εντυπωσιάζει μικρούς & μεγάλους

Ένα από τα πιο τρυφερά παραμύθια του κόσμου, «Το Αηδόνι και το Τριαντάφυλλο», παρουσιάζεται στο Θέατρο «ΑΡΓΩ» (Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο), σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία του Μιχάλη Κουκουλομμάτη.
Ένα έργο του Όσκαρ Ουάιλντ, το οποίο συνδυάζει την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση, ενώ περιλαμβάνει μουσική, χορό, προβολές και τραγούδια. Φυσικά, από ένα τρυφερό παραμύθι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μηνύματα –όχι μόνο στους μικρούς θεατρόφιλους-, που «στοχεύουν» στην αγάπη και την ευτυχία, στη φιλία και την ομαδικότητα, στη πίστη του ονείρου και τη πραγματική σημασία της αυτοθυσίας.

Τελικά, υπάρχει κάτι που να…χαρίζεται στη ζωή;
Υπάρχει τρόπος να μείνουμε πιστοί στα όνειρά μας;
Πότε σταματάμε και πότε αγωνιζόμαστε γι’ αυτά;

Τις σωστές απαντήσεις, δίνουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Μαρία Βλαχοδημήτρη, Διονύσης Κλάδης, Έλενα Μιχαλάκη, Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Διονύσης Δημητρακόπουλος, στο Θέατρο «ΑΡΓΩ».

Ο «Πιέτρο» και η «Κλέλια» περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους θεατρόφιλους, ώστε να ανοίξουν το κουτί με τον…πλούτο συναισθημάτων που κρύβουν μέσα σ’ αυτό.
Από Δευτέρα έως Παρασκευή, «Το Αηδόνι και το Τριαντάφυλλο» πραγματοποιούν παραστάσεις για τα σχολεία, ενώ το κοινό, μπορεί να απολαμβάνει το μιούζικαλ κάθε Κυριακή, στις 11.15 & στις 15.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: