Σελίδες

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακός-Άρσεναλ 2-1 : Ελληνικά κανόνια στο Φάληρο!!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 την Άρσεναλ, κάνοντας ανατροπή στο σκορ. Ισοφάρισε ο Μανιάτης (64'), ενώ έδωσε το γκολ της νίκης ο Μήτρογλου (73') με αριστοτεχνικό σουτ. Οι Άγγλοι προηγήθηκαν (38') με τον Ροζίτσκι. Με 9 βαθμούς και ψηλά το κεφάλι ολοκλήρωσε τον όμιλο και συνεχίζει στο Europa League ως ισχυρός!


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την παρουσία του στους φετινούς ομίλους (2012-2013) του Champions League με ψηλά το κεφάλι, σημειώνοντας τρεις νίκες και μαζεύοντας 9 βαθμούς, καθώς για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου κέρδισε με 2-1 την Άρσεναλ, κάνοντας ανατροπή στο σκορ. Παρά το γεγονός αυτό όμως αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης και θα συνεχίσει στο Europa League. Οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι βρέθηκαν πίσω στο σκορ χάρη στο γκολ του Ροζίτσκι στο πρώτο ημίχρονο (38'), αλλά στην επανάληψη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους. Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν με τον Μανιάτη (64'), γκολ το οποίο τους "ξύπνησε", ενώ στο 73' ο Μήτρογλου στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (έχοντας μπει μόλις ως αλλαγή) πραγματοποίησε ένα αριστοτεχνικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα για τους γηπεδούχους.
Μάλιστα, όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, οι Πειραιώτες απέκτησαν… ψυχολογία και για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (9/12) με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη, κυρίως για λόγους γοήτρου. 

Το ενδιαφέρον πλέον για τους Πειραιώτες στρέφεται στο Europa League, όπου θα προσπαθήσουν να έχουν μια καλή πορεία στην διοργάνωση. Με το 2-1 επί της Άρσεναλ, τελείωσε άλλη μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά για τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τους παίκτες της ομάδας να αποθεώνονται από τους 25.000 περίπου οπαδούς τους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Φαληρικού γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: