Σελίδες

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Τα ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ Beauty Lounge για τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού ''Η Αγκαλιά''

Christmas Food Drive’
Tα NYXINYXI Beauty Lounge
μας προσκαλούν να ενισχύσουμε τις οικογένειες
που στηρίζονται από τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού Ή Αγκαλιά’
τις ημέρες των γιορτών.

Η πιο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων περιποίησης άκρων NYXINYXI Beauty Lounge αναδεικνύει στην πράξη την αλληλεγγύη της στις γυναίκες και τα αγέννητα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας αυτή τη δύσκολη περίοδο και δημιουργούν μία πρωτοπόρα ενέργεια στήριξης στις γυναίκες που συνδέονται με το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού Ή Αγκαλιά’, με στόχο την προσφορά ουσιαστικής βοήθειας τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Τα NYXINYXI Beauty Lounge προσκαλούν τους πελάτες τους σε όλη την Ελλάδα να προσφέρουν συσκευασμένα προϊόντα, δίνοντας τους ως κίνητρο μία έκπτωση 10% σε όλες τις υπηρεσίες τους.  Μαζί με το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού Ή Αγκαλιά’ αναλαμβάνουν να διαθέσουν τα τρόφιμα στις οικογένειες που στηρίζει ο Σύλλογος. Οι καταναλωτές μπορούν να προτείνουν μέσω του site www.nails.gr μια εγκυμονούσα γυναίκα που θεωρούν ότι βρίσκεται σε ανάγκη και στη συνέχεια ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού 'Η Αγκαλιά' θα φροντίσει να έρθει σε επαφή μαζί τους προκειμένου να παρέχει την απαραίτητη βοήθεια.
Τα NYXI∙NYXI Beauty Lounge δίνουν το μήνυμα ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή όταν συνδέεται με την έμπρακτη προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: