Σελίδες

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ν. Θεοδωρίδου-Ε. Παπαρίζου: Κλέβουν τις εντυπώσεις στον ''Βοτανικό''

Ένα διαφορετικό, αλλά υπέροχο «πάντρεμα» έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου «Βοτανικός», όπου εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου με την Έλενα Παπαρίζου και special guest τον Λευτέρη Πανταζή.

Το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει οι τρεις αγαπητοί καλλιτέχνες με τις ομάδες τους, «κλέβει» τις εντυπώσεις κάθε βράδυ, ενώ παράλληλα αποτελεί και το απόλυτο στέκι για τη νυχτερινή διασκέδαση αφού καλύπτει μία μεγάλη, μουσική γκάμα.
Όσον αφορά τις δύο πρωταγωνίστριες του νυχτερινού σχήματος, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου, η χημεία που έχουν ως πολύ καλές φίλες, περνάει και επί σκηνής, τις ώρες που βρίσκονται μαζί και ερμηνεύουν παλιές και νέες επιτυχίες, όπως το «Λάθος αγάπες» σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος έχει φροντίσει όλα να είναι στην εντέλεια. Όσο για τους υπόλοιπους συντελεστές; Ο Θανάσης Βήχος επιμελείται τις ενορχηστρώσεις και το πρόγραμμα της Νατάσας Θεοδωρίδου, ο Θανάσης Χόνδρος της Έλενας Παπαρίζου και ο Δημήτρης Βρεττός του Λευτέρη  Πανταζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: