Σελίδες

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

STAR: Εκπομπές, δελτία, ξένο πρόγραμμα και οι…φήμες

Και ενώ τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών τρέχουν για να «κλείσουν» το πρόγραμμα της νέας σεζόν, προσπαθώντας να μην αλλοιώσουν την ταυτότητα τους, στο STAR όλα είναι έτοιμα, από καιρό. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και οι συντελεστές τριών εκπομπών που συνεχίζουν, αναμένουν, ώστε να ξεκινήσουν (και) πάλι δουλειά.

Το πρόγραμμα της νέας σεζόν θα περιλαμβάνει τρεις εκπομπές που έχει αγαπήσει και στηρίξει το τηλεοπτικό κοινό, τρία δελτία ειδήσεων και πλούσιο ξένο πρόγραμμα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

Το citypress.gr, σας παρουσιάζει τι θα δείτε στην συχνότητα του STAR, από τον Σεπτέμβρη, όπου και θα ξεκινήσουν δειλά-δειλά οι πρώτες τηλεοπτικές πρεμιέρες.

Με την πρωινή ζώνη να παραμένει «κενή» και από τη νέα σεζόν, η πρώτη εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα, είναι η «Μεσημεριανή Μελέτη» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, όπου συνεχίζει για 5η χρονιά στο κανάλι. Με νέες και φρέσκες ιδέες, διαδραστικά παιχνίδια και πλούσια θεματολογία, η γνωστή παρουσιάστρια, θα μας ενημερώνει για ότι συμβαίνει στον κόσμο της show biz –και όχι μόνο! Στο πλευρό της θα κάθονται ο Γιώργος Κασπίρης, η Τζορτζέλα Κόσιαβα, η Δήμητρα Καλφούντζου, ο Σπύρος Σιγούρος και η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Στην θέση του αρχισυντάκτη, συνεχίζει δυναμικά ο Θέμης Μάλλης, ενώ στην σκηνοθεσία θα βρίσκεται ο Σάκης Σιάρκος.

Στο πόστο της συνεχίζει και η Τατιάνα Στεφανίδου με την εκπομπή «Μίλα», δίωρης διάρκειας. Η εκπομπή παραμένει infotainment, αφού οι αλλαγές που έγιναν πέρσι, είχαν επιτυχή αποτελέσματα. Στην αρχισυνταξία παραμένουν σταθερές οι Νατάσα Τσόλκα και Πολίνα Τόλη, ενώ στην σκηνοθεσία ο Νίκος Χατζηαγγελής. Η παρουσία του κοινού θα συνεχίσει να υπάρχει, αφού οι ιθύνοντες και η Τατιάνα Στεφανίδου, πιστεύουν πολύ στην άμεση επαφή μαζί του.

Με φρέσκιες ιδέες και καινούριες στήλες, θα συνεχίσουν την επιτυχημένη τους πορεία, στην απογευματινή ζώνη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, με την εκπομπή «Φώτης-Μαρία LIVE».  Στην παρέα τους θα βρίσκονται οι: Γιάννης Πουλόπουλος, Ιωάννα Κομματά, Λουκάς Καρνής, Νιόβη Τσόγια, Φωτεινή Ψυχίδου, ενώ στην αρχισυνταξία θα βρίσκεται ο Νικόλας Τουρουντούς και στην σκηνοθεσία ο Ηλίας Κούρτης.

Φυσικά, και στις τρεις εκπομπές, κατά διαστήματα, θα υπάρχουν διαγωνισμοί, όπου θα χαρίζουν στο κοινό τους πολλά και πλούσια δώρα.

Με νέες ξένες σειρές, νέους κύκλους σειρών που προβάλλονται και έχουν αγαπηθεί, αλλά και με «ψαγμένο» παιδικό πρόγραμμα, το STAR επενδύει γι’ ακόμη μία χρονιά στους φανατικούς θαυμαστές του… καναπέ και του κινηματογράφου. Οι ταινίες που προβάλλονται έχουν μεγάλη απήχηση και έτσι η ανανέωση στο αρχείο, είναι απαραίτητη.
Παραγωγές από Warner, CBS, Paramount, Universal, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, έρχονται για να μας… καθηλώσουν. Συγκεκριμένα, το STAR Channel, έχει εξασφαλίσει τους πρώτους κύκλους των: «Warehouse 13», «The vampire diaries», «Pretty Little Liars» και του «Law and order L.A». Επιπλέον, θα προβληθούν και οι εξής σειρές: «Hart of Dixie», «Alcatraz», «Secret circle», «The lying game», «2 broke girls» και «Suburgatory».

Σταθερή θέση στο πρόγραμμα θα έχουν οι σειρές που το κοινό «αγκάλιασε» και δεν είναι άλλες από τις: «Chuck», «Ομάδα NCIS», «The closer», «Φίλοι για πάντα», «Ιατρικές υποθέσεις», «The big bang theory», «Gossip girl», «Fringe» και «Νικίτα».
Όσον αφορά τις κινηματογραφικές ταινίες, το STAR έχει φροντίσει ιδιαιτέρως το πρόγραμμά του, αφού έχει εξασφαλίσει πολυβραβευμένες ταινίες για όλα τα γούστα. Μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν είναι: «Το τελεσίγραφο του Μπορν», «Νώε για μία εβδομάδα», «Ελίζαμπεθ: Η χρυσή εποχή», «Πιράνχας 3D», «Εξιλέωση», «Inception» και η «Τιτανομαχία». 

Και το παιδικό κοινό, ηλικίας 4-14 χρόνων, έχει την δική τους «θέση» στο νέο πρόγραμμα του STAR, όπου τα πρωινά του σαββατοκύριακου, δείχνει την προτίμηση του. Έτσι, μεταξύ άλλων γνωστών παιδικών προγραμμάτων, το πιο… δύσκολο κοινό, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον «Ben 10: Omniverse», «Scooby doo: Mystery incorporated» και το «Thundercats», όπου αποτελεί remake παλιάς σειράς animation.

Αυτή θα είναι η μορφή που έχουν επιλέξει τα υψηλόβαθμα στελέχη του STAR, να έχει το νέο τους πρόγραμμα, για τη σεζόν 2012-2013.  Τέλος, όσον αφορά διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν περί νέας εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, υψηλόβαθμο στέλεχος του STAR, αναφέρει στο citypress.gr, ότι «Δεν έχουμε λόγο να κρύβουμε τα νέα μας, εφόσον υπάρχουν και δεν είναι φήμες και φανταστικά δημιουργήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: