Σελίδες

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

«ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΕΝΟΡΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Την απολαυστική φάρσα του Κεν Λούντβιχ «Ζητείται τενόρος» σχεδιάζει να ανεβάσει τον χειμώνα στο Θέατρο Ζίνα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com.

Στο νέο ανέβασμα του έργου, εκτός από τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη θα πρωταγωνιστεί και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Η υπόλοιπη διανομή αναμένεται να «κλείσει» το επόμενο διάστημα, ενώ τα σκηνικά φημολογείται ότι θα φιλοτεχνήσει η Μαίρη Τσαγκάρη, με την οποία είχαν ξανά συνεργαστεί στην «Τρελή, τρελή σαραντάρα» του Μικρού Παλλάς.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάσημη φαρσοκωμωδία είχε παρουσιαστεί το 1989 στο Θέατρο «Σμαρούλα» με τον Γιώργο Κιμούλη στον ρόλο του Μαξ και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στον ρόλο του Γκρουμ, σε σκηνοθεσία του Κώστα Αρζόγλου, και το 2005 στο Θέατρο «Γκλόρια» με τους Γιάννη Βούρο-Τάκη Παπαματθαίου σε σκηνοθεσία του Γιάννη Ιορδανίδη.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο διεθνούς φήμης τενόρος Τίτο Μορέλι έρχεται να εγκαινιάσει την «Οπερα» στην πόλη του Κλίβελαντ. Ολοι είναι επί ποδός για την προετοιμασία του γκαλά. Τι θα συμβεί; Ο Τίτο Μορέλι θα τραγουδήσει τελικά; Ποια απρόσμενη εξέλιξη θα ανατρέψει τα γεγονότα; Σ' αυτήν την «παράνοια» μπλέκονται ο διευθυντής της Οπερας, η χαριτωμένη κόρη του, η «φευγάτη» σύζυγος του Μορέλι, ένας αυθάδης γκρουμ ξενοδοχείου, μια σοπράνο της τοπικής Οπερας και η πρόεδρος των «Φίλων της Οπερας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: