Σελίδες

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ "FLIRT";

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Κάθε Τρίτη στις 21:30 στο Yolo (Πειραιώς 102, Γκάζι) παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα φλερτ –και όχι μόνο!- με σκοπό να γίνουμε καλύτεροι ή για να μάθουμε τι πραγματικά σκεφτόμαστε, αλλά δεν το μοιραζόμαστε με τον ή τη σύντροφο μας.

Υπεύθυνος για το αποτέλεσμα αυτής της interactive παράστασης είναι ο Γιώργος Φειδάς, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει γράψει τους «Singles» και το «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος». Ειδικά η πρώτη σειρά, όπως θα θυμάστε, διαπραγματευόταν τις σχέσεις ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους και έδινε tips για τις σχέσεις.

Στο συγκεκριμένο project συναντάμε τέσσερις διαφορετικούς ανθρώπους. Η Μαίρη (Έφη Καραγιάννη) βγαίνει σε μπαρ για να γνωρίσει επιτέλους τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Όμως δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού όλοι οι άντρες κοιτάζουν τη φίλη της Άρτεμη (Στέλλα Ερμή-Ράνια Μακρή). Εκείνη από την πλευρά της επιθυμεί την ησυχία της, αφού ο καθένας που την πλησιάζει δεν της λέει κάτι διαφορετικό. Συνεπώς; Έχουμε τα δύο άκρα στο γυναικείο φύλο.

Μη νομίζετε όμως ότι δεν ισχύει το ίδιο και για το αντρικό φύλο, αφού εκεί συναντάμε τον Κωνσταντίνο (Ευθύμη Ζησάκη) που ρίχνει στο κρεβάτι όποια γυναίκα θέλει, αλλά και τον Αντρέα (Τίτο Λίτινα) που διστάζει να πλησιάσει όποια του αρέσει, γιατί έχει γευτεί πολλές χυλόπιτες.

Σε αρκετά σημεία της παράστασης οι τέσσερις ηθοποιοί χρειάζονται τη βοήθεια των παραβρισκόμενων, για να γίνουν πιο κατανοητά τα μαθήματα του σωστού φλερτ.

Πηγαίνετε και δεν θα χάσετε! Θα διασκεδάσετε, θα πιείτε το ποτό σας, θα γνωρίσετετε νέο κόσμο και που ξέρετε; Μπορεί κάπου μέσα στο Yolo να βρίσκεται το άλλο σας μισό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: