Σελίδες

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Οι ''Άντρες έτοιμοι για όλα" πάνε Θεσσαλονίκη!


Από τις «ανοιχτές» γενικές πρόβες φάνηκε ότι οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» θα είναι μία από τις sold out επιτυχίες της χρονιάς, καθώς πολύς ήταν ο κόσμος που έσπευσε στο Θέατρο «Λαμπέτη». Και έτσι έγινε!
Ο Μιχάλης Ρέππας με τον Θανάση Παπαθανασίου έχουν δημιουργήσει από την αρχή τη γνωστή κωμωδία των Stephen Sinclair και Anthony McCarten, στηριζόμενοι στην ελληνική πραγματικότητα και όσων βιώνουμε τα τελευταία τρία χρόνια.
Έτσι οι συντελεστές βλέποντας την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η δουλειά τους αποφάσισαν από τηνΤρίτη 7 Μαΐου μετακομίζουν στο Θέατρο «Αριστοτέλειον» για να χαρίσουν άφθονο γέλιο στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» είναι μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες, καθώς από την αρχή της σεζόν κατέχει την 1η θέση. Ενώ είναι από τις λίγες παραστάσεις που θα πάρουν το… εισιτήριο και για την επόμενη σεζόν!
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης,Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη,Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

Υπόθεση:
Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή του γνωστού μας θέματος.

Απόδοση - Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος
Σχεδιασμός Φωτισμών : Χρήστος Τζιόγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: