Σελίδες

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ANT1: Το νέο σόου και οι συμμετέχοντες

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες για το νέο σόου του ΑΝΤ1, «Your face sounds familiar»,  που αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό «αέρα» την Κυριακή 14 Απριλίου, με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπεκατώρου –όπως όλα δείχνουν.

Ωστόσο σήμερα ολοκληρώθηκε η «λίστα» με τους 10 επώνυμους που θα συμμετέχουν στο νέο talent show, όπου καλούνται να μιμηθούν κάποιον εγχώριο ή ξένο star. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στο όλο concept είναι ότι οι επώνυμοι θα αλλάζουν μαλλιά, ρούχα, αλλά θα αξιοποιούν τις μουσικοχορευτικές τους δυνατότητες.

Οι: Κώστας Μαρτάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Νίκος Γκάνος, Κρυσταλία, Μαντώ, Θωμαής Απέργη και οι Σύλβια Δεληκούρα με την Άντα Λιβιτσάνου είναι τα 10 πρόσωπα που θα υποβληθούν στις παραπάνω δοκιμασίες.
Να σημειωθεί, ότι στις αντίστοιχες θέσεις που –πλέον!- κατέχουν η Σύλβια Δεληκούρα και η Άντα Λιβιτσάνου ακούγονταν τα ονόματα της Αποστολίας Ζώη και της Βασιλικής Ανδρίτσου.
Όσο για την κριτική επιτροπή; Αυτή θα απαρτίζεται από τους: Αλέξανδρο Ρήγα, Μπέσσυ Μάλφα, Γεράσιμο Γεννατά και η τέταρτη θέση ενδέχεται να καλυφτεί από την Δέσποινα Βανδή, στην οποία έγινε μία πρώτη επαφή.

citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: