Σελίδες

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ήττα για ΠΑΟ, νίκη για Ολυμπιακό. Οι «αιώνιοι» πέρασαν στους «8» της Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 79-70 της Κίμκι (Ολυπιακός - Κίμκι 79-70) στο ΣΕΦ και κατέκτησε την 2η θέση στον όμιλό του που τον φέρνει αντιμέτωπο με την Αναντολού Εφές στα πλέι οφ, έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε με 69-63 από την ΤΣΣΚΑ (Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 63-69) στο ΟΑΚΑ, τερμάτισε 4ος και στη φάση των «8» θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας. 


Ο Ολυμπιακός με έναν εκπληκτικό Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος σημείωσε 21 πόντους, με 6 στα 6 τρίποντα και έχοντας 12 ριμπάουντ επικράτησε της Χίμκι με 79-70 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Αυτό σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ τον έστειλε στη δεύτερη θέση και θα αντιμετωπίσει την Εφές Αναντολού με πλεονέκτημα έδρας θέλοντας να περάσει στο Final Four του Λονδίνου.
Άξιος συμπαραστάτης του "Παπ" ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, αλλά και ο Λο με 10.

 Αντίθετα, παρά την μεγάλη του προσπάθεια, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία επικράτησε μέσα στο ΟΑΚΑ με 63-69 για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι», λύγισαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και τερμάτισαν στην τέταρτη θέση του ομίλου τους. Στο πλαίσιο αυτό, θα αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο της Ευρωλίγκας την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας.
Κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: