Σελίδες

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ο ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΣΤΟ "ΠΑΛΛΑΣ"

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Το "I am what I am" που παρουσιάστηκε την περσινή σεζόν στο Θέατρο Αλίκη, ήταν από τις παραστάσεις που βρισκόταν στις πρώτες θέσεις προτίμησης του θεατρόφιλου κοινού, με συνεχείς παρατάσεις.

Μετά την επιτυχία αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τάκης Ζαχαράτος έγινε "μήλον της έριδος" για τους θεατρικούς επιχειρηματίες, αφού πολλοί τον πολιόρκησαν για συνεργασία ενόψει της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου.

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινώσει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, όμως αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, θέλουν τον Τάκη να επιστρέφει με το... σαρωτικό "I am what I am" στη σκηνή του "Παλλάς" από τον Γενάρη του '14 για 10 "συλλεκτικές" παραστάσεις. 
Επιπλέον, να σημειωθεί ότι στις 28/9 ολοκληρώνονται οι παραστάσεις του "Chicago" που φέρει την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή με τους: Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Αντώνη Λουδάρο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τη Μάμα Μόρτον... Άννα Παναγιωτοπούλου.
Εν συνεχεία, τη σκυτάλη θα πάρουν οι...
"Δαίμονες" (09/10) με την Άννα Βίσση, την Εβελίνα Παπούλια και τους Παναγιώτη Πετράκη-Νικόλα Καραγκιαούρη. Η ροκ όπερα θα παρουσιαστεί για 10 "συλλεκτικές" παραστάσεις.
Τέλος, από τις 6 Νοεμβρίου, στη σκηνή του "Παλλάς" θα δούμε και το πολυσυζητημένο "Sugar-Μερικοί το προτιμούν καυτό" με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ρόλο της Sugar. Μαζί τους ο Κώστας Βουτσάς με το... κότερο του, η Νάντια Κοντογιώργη, ο Χρήστος Σπανός, ο Λευτέρης Ελευθερίου και ένας πολυμελής θίασος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: