Σελίδες

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Τι "μαγειρεύει" ο Θανάσης;


Του Παναγιώτη Μουλόπουλου.

Τον δικό του μαραθώνιο τρέχει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, χωρίς να παραλείπει τα σχέδια για τον επόμενο χειμώνα. Και με βάση αυτά που ξέρουμε, όσα «μαγειρεύει» γίνονται με πολύ κέφι και μεράκι, ενώ θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αποκλειστικές μας πληροφορίες θέλουν τον νεαρό ηθοποιό αμέσως μετά τα πολύωρα γυρίσματα της οικογενειακής κωμωδίας «Πίσω στο σπίτι» -τα οποία και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι αρχές Ιουνίου-, να ετοιμάζει βαλίτσες για τη μεγάλη περιοδεία της παιδικής παράστασης «Ένα παιδί μετράει τα’ άστρα» δίπλα στον Κώστα Βουτσά. Μία παράσταση η οποία παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό στο Μέγαρο Μουσικής, κέρδισε τις εντυπώσεις και ενδέχεται να συνεχιστεί και του χρόνου.
Όμως, τον Ιούνιο, αναμένεται να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα για την κινηματογραφική ταινία της οποίας το σενάριο θα φέρει τη δική του υπογραφή. Πληροφορίες μας θέλουν τον Θανάση Τσαλταμπάση να έχει γράψει μία κωμωδία δράσης η οποία θα έχει ένα παζλ συναισθημάτων. Ο γνωστός ηθοποιός έχει συζητήσει με ηθοποιούς για να πρωταγωνιστήσουν στην πρώτη του ταινία, τους άρεσε το σενάριο και όλα βαίνουν καλώς για να ακουστεί το πρώτο «πάμε». Να σημειωθεί ότι οι συνάδελφοι που κλήθηκαν να δώσουν το «παρών» στην ταινία είναι φίλοι και έχουν ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ με άλλους συνεργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια…
Όσο για τον χειμώνα; Ο ίδιος δεν έχει «κλείσει» κάπου, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις και μελετά διάφορες προτάσεις. Πάντως δεν αποτελεί μέλος της «Συμμορίας των πέντε», της οποίας τα δικαιώματα έχει εξασφαλίσει ο Πέτρος Φιλιππίδης –όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες.

citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: