Σελίδες

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Κώστας Βουτσάς. Με μία βαλίτσα στο χέρι!


Πλήττω. Αυτό είναι το ρήμα που χρησιμοποιεί τον τελευταίο καιρό ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Με τα παντελόνια κάτω». Άλλωστε το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, ότι στα 82 του χρόνια δεν μπορεί να κάθεται. Θέλει να βρίσκεται εν ενεργεία και όχι στην απ’ έξω.
Έτσι είπε και έτσι θα κάνει ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι θα το περάσει με μία βαλίτσα στο χέρι. Ο Κώστας Βουτσάς είπε «ναι» στην πρόταση του Γιώργου Βάλαρη ώστε να ‘ναι ένας από τους…«Απελπισμένους».
Η μουσική κωμωδία- επιθεώρηση των Γ. Βάλαρη-Στ. Παπαδόπουλο μαζί με τον 9μελή θίασο – ο οποίος αποτελείται από: Χαϊκάλη, Τσάφου, Παπαγιάννη, Βογιατζάκη, Καρρά, Τοσουνίδη, Βάλαρη, Ράφτη και Βουτσά- θα παρουσιάσει την δουλειά σε μεγάλα θέατρα της Κύπρου και συγκεκριμένα στις 31 Μαΐου, 1,2,7,8 και 9 Ιουνίου σε Λευκωσία, Λεμεσσό, Λάρνακα και Παραλήμνι, ενώ έπεται και περιοδεία στην Ελλάδα.
Επιπλέον, από 20 Ιουνίου ο Κώστας Βουτσάς θα συνεχίζει να τριγυρίζει την Ελλάδα, αφού θα βγει περιοδεία και με το παιδικό έργο «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» με εκείνον και τον Θανάση Τσαλταμπάση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ ο Γιάννης Πλούταρχος ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης.
Οι τρεις τους θα περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα και σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό περιλαμβάνονται 35 μεγάλες πόλεις, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να το δουν και οι Έλληνες ομογενείς της Αμερικής, του Καναδά κ.ά.
Όσο για τη νέα σεζόν; Θα συνεχιστεί το παιδικό θέατρο για τα σχολεία, αναμένει στο ακουστικό του για την έναρξη γυρισμάτων των 13 νέων επεισοδίων της MEGA-λης σειράς, ενώ συζητά και 3 ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως πληροφορούμαστε από το στενό του περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: