Σελίδες

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα "Θρύλου", απόψε στις 21:45 με την Σάλκε!

Στη «μάχη» των ομίλων του Champions League… πέφτει την Τρίτη (18/9) το βράδυ (21:45, Novasports2) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την γερμανική Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου και έχοντας την παράδοση με το μέρος του.


Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο… σπίτι τους, θέλοντας να ξεκινήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν τη νίκη και να αποδείξουν πως το περσινό… μάθημα με την Μαρσέιγ, έχει γίνει μάθημα για τη νέα χρονιά.
Για μία ακόμα φορά, οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τον… 12ο παίκτη τους, ήτοι τον κόσμο τους, καθώς οι οπαδοί των Πρωταθλητών Ελλάδας ανταποκρίθηκαν στο… κάλεσμα και το βράδυ της Τρίτης το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση και έχει καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, πλην βέβαια του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου, μια και οι Κοντρέρας και Μανιάτης ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και βρίσκονται στην αποστολή.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού προβληματίζεται για δύο θέσεις, μία στην άμυνα και μία στην μεσαία γραμμή. Συγκεκριμένα, οι Σιόβας και Μανωλάς «μάχονται» για τη θέση δίπλα στον Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ οι Φουστέρ και Μασάντο… κονταροχτυπιούνται για το αριστερό άκρο.


Η Σάλκε έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/9) στην Αθήνα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στην σύνθεσή της. Οι Γερμανοί γνωρίζουν την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν στο φαληρικό γήπεδο, αλλά όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα.
Ο προπονητής των «μπλε» δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα με την Γκρόιτερ Φιρτ και το μόνο… δίλλημα ακούει στο όνομα του Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν θα μείνει στον πάγκο… ελέω Ντράξλερ.

Πηγή : onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: